Gewoon eens een weekoverzicht op zondag, het kan blijkbaar nog wel en ook één van alléén de afgelopen week! Ik heb een relatief rustige week gehad, al zit ik nog altijd niet lekker in m’n vel en laat m’n gezondheid het ook regelmatig afweten. Tel daar het niet al te prettige weer bij op en je hebt een vrij saaie week…

Toch heb ik wel weer wat foto’s weten te verzamelen die ik maakte in de afgelopen 7 dagen, dus ik neem je graag mee terug naar de afgelopen week.

maandag 31 januari

Met Bas weer eens bij mijn favo koffietentje geweest en een warme chocolademelk besteld. Het stormachtige weer vroeg daar gewoon om! Verder moest ik lavendelolie hebben bij De Tuinen en spotte deze mooie hanger met een hematiet steen.

‘s Avonds genoot ik van biefstuk met gebakken aardappeltjes en champignons en de laatste tijd is het een soort gewoonte geworden om voor het slapengaan nog even een kop thee te maken. Ik drink echt veel thee de laatste tijd.

dinsdag 1 februari

Weet eigenlijk niet meer precies wat ik heb gedaan, volgens mij niet veel bijzonders. Volgens de huisarts waar ik donderdag was, heb ik de week ervoor toch iets van een virusje gehad omdat ik toen steeds verhoging had en me een dag ook echt ziek heb gevoeld, maar het is lastig herstellen als je zo weinig slaapt. Dus dan maar verplicht rustig aan overdag. ‘s Avonds maakte ik anijsmelk.

woensdag 2 februari

Af en toe heb ik dan opeens zo’n dag dat ik weer goed in m’n energie zit en dan ook gelijk van alles onderneem. Zo maakte ik een wandeling van net geen 7 km met Bas en had ‘s avonds ook nog energie om een poos te hoepelen. Tijdens het wandelen maakte ik alle vier onderstaande foto’s.

donderdag 3 februari

Donderdag was er helaas geen om over naar huis te schrijven, ik voelde me mentaal en fysiek ellendig en dat werd in de loop van de dag steeds erger. Ik vind het dan fijn om Bas dichtbij me te houden, dat helpt vaak wel wat. Al heeft hij lang niet altijd zin om op schoot te hangen. :-)

Op de bank met Bas

vrijdag 4 februari

Vrijdag heb ik praktisch de hele middag op de bank gelegen. Ik voelde me niet ziek, wel heel erg moe. Gelukkig was Bas ook rustig en kon ik ook daadwerkelijk een poos blijven liggen, meestal kan dat niet eens. Ik haalde m’n dekbed uit de slaapkamer en heb mezelf daartussen genesteld. Heerlijk! ‘s Avonds maakte ik de foto van de molen.

zaterdag 5 februari

Zaterdag heb ik weer gewandeld, het was sowieso best mooi weer, maar wel koud! Ik zag sneeuwklokjes onderweg en dronk koffie bij DeliFrance met Bas. Op de terugweg deelden we een worstenbroodje van zijn naamgenoot.

zondag 6 februari

Ook weer gewandeld, ondanks het wat minder aantrekkelijke weer maar gelukkig wel aardig tussen de buien door kunnen lopen. In grote lijnen zo’n beetje dezelfde route gehad als gister en onderweg een etalage van een eettentje op de foto gezet en een kop koffie. Een half uur nadat we thuis waren, begon het weer te gieten!