Zo, dat is even geleden! Ik dacht dat ik het weekoverzicht twee weken niet gedaan had. Dat bleken er dus drie te zijn. Omdat ik ten eerste héél veel foto’s heb gemaakt de afgelopen weken en ik het ook een beetje te gek vind worden om drie weken aan foto’s in één artikel te stoppen, hou ik het nu gewoon bij de afgelopen week alleen.

Sowieso vind ik dat er iets moet veranderen, ik stapel dingen veel te lang op en heb vervolgens geen zin om eraan te beginnen omdat het zoveel werk is. Nu ik zelfs de weekoverzichten (die ik toch altijd leuk vind om te maken) verstek laat gaan, gaat er qua bloggen dus écht iets niet goed.

Gister had ik zomaar opeens een idee. Wat als ik terug na naar de basis van hoe ik ooit begon, mijn blog was in de beginjaren meer een soort dagboek. Verwacht geen ‘en toen ging ik’ achtige artikelen, maar gewoon lekker compacte tekstjes waarin ik mijn dag omschrijf. Ook niet per se élke dag, maar met sowieso met de foto’s die ik vrijwel dagelijks maak, moet ik wel wat kunnen. Ik ga het gewoon proberen!

Nu dus eerst nog even een terugblik in de vorm van een weekoverzicht, die dan in principe ook overbodig worden als dat nieuwe idee echt gaat werken, maar vandaag krijg je er sowieso nog één voorgeschoteld!

maandag 7 maart

De afgelopen weken heb ik elke dag wel een flink eind gewandeld. Mijn gemiddelde per dag lag rond de 8 km, dus aardige afstanden. Onderweg maakte ik op maandag deze twee foto’s van het voormalige brugwachtershuis in Gorinchem en narcissen.

dinsdag 8 maart

Bij het stadhuis wapperde nu ook de Oekraïense vlag, als steunbetuiging, wel mooi dat ze dat doen. Tijdens de zoveelste wandeling scoorde ik een bakkie koffie bij het tankstation en ook dit ontzettend leuke kistje met bolletjes. Blauwe druifjes zijn het.

woensdag 9 maart

Weer een aardig lange wandeling gemaakt en ook de andere 2 molens van Gorkum (Oostmolen en Westmolen) weer eens bekeken en op de foto gezet en ook met Bas ervoor, zoals je ziet. Op de terugweg een stel narcissen op de foto gezet en thuis had ik opeens wel erg veel zin in een uitsmijter!

donderdag 10 maart

Ik had een missie, namelijk krokussen op de foto zetten en ik maakt er ook een paar met Bas ertussen, die vind ik echt zó leuk! Op de 3e foto zie je een paar madeliefjes, ik kan nu de macrofunctie op mijn ‘nieuwe’ iPhone pas echt goed benutten. Wat een detail! Tot slot een foto van de Duveltjesgracht met het oude Tolhuis erachter.

vrijdag 11 maart

Sinds lange tijd weer eens een jurkje uit de kast getrokken, deze had ik onlangs voor het astronomische bedrag van € 3 op Vinted gekocht. Ik vind het echt een fijn jurkje, het is een wat meer losvallend model en zit heel comfortabel. Op de tweede foto een glas ijskoffie die ik dronk bij Koffie bij Lot. Aanrader!

zaterdag 12 maart

Ook zaterdag dronk ik koffie onderweg tijdens weer een nieuwe wandeling met Bas, ik vind het altijd zo leuk als er een figuurtje in zit! Ook kocht ik een zakje met diverse paaseitjes bij Bakker Bas.

zondag 13 maart

Zondag vrij rustig aan gedaan omdat ik amper had geslapen en daar overdag flink wat last van had. De wandeling werd dit keer beperkt door een rondje door de stad en Buiten de Waterpoort, desondanks maakte ik meer foto’s dan tijdens sommige veel langere wandelingen. Je moet maar net wat tegenkomen.