Ondanks dat ik het gros van de vaste rubrieken op mijn blog stilletjes aan overboord heb gegooid omdat ik merk dat ‘freestyle bloggen’ me beter ligt, zijn er een paar die ik toch graag aanhoud, gewoon omdat ik ze te leuk vind!

Deze is daar één van, zeker omdat ik mede dankzij Google Discover regelmatig leuke en interessante pagina’s tegenkom, die ik ook graag met jou deel. De laatste keer dat ik je een verzameling linkjes voorschotelde, dateert overigens wel van januari 2021!!

Informatief

folie weetjes

Ik denk dat iedereen wel een rol aluminiumfolie in de keuken heeft en dat zeker 50% van die mensen zich weleens afvraagt of je nu de glimmende of de matte kant moet gebruiken. Dat en meer lees je op deze pagina. Wist je trouwens dat je voedsel met zuren beter niet in aluminiumfolie kunt bewaren?

Zonnetje

Nu de zon zich vaker en krachtiger laat zien, komt de zonnebrandcrème ook weer van stal. Omdat het duur spul is, bewaren we vaak die van het jaar ervoor, of nóg ouder. Maar hoe weet je of ie nog wel houdbaar is?

Perspectief

Heb je er weleens over nagedacht hoezeer perspectief de perceptie van de werkelijkheid kan beïnvloeden? Zelf kijken!

https://x.com/Yamapama/status/1496936024349593605?s=20&t=xRuXM30ny0ZOJ9stNJjONg

Eten

culi-combi

Heb je weleens aardbeien met zwarte peper geproefd of frietjes met ijs? Op deze pagina vind je een lijst met de meest bijzondere combinaties van voedsel die zelfs lekker schijnen te zijn. Ik hou ‘t maar bij aardbeien met slagroom of friet met mayo. 🙂

Toetjes

Hoe kan het toch, dat je altijd nog wel plek hebt voor een toetje, zelfs als je aardig je buik rond gegeten hebt aan de avondmaaltijd. Ik herken dat fenomeen zelf ook maar al te goed, maar er is nu eindelijk een antwoord op dit toetjesmysterie!

Wat is het leukste of meest interessante wat jij onlangs hebt gezien of gelezen?