Wat gaan die eerste weken en maanden van het jaar toch snel! Inmiddels zitten we al in week 15 en dat betekent vandaag een terugblik op week 14. Omdat ik ook nog wat foto’s over had die ik de moeite waard vond en niet al in andere artikelen zijn beland.

maandag 4 april

De afgelopen week heeft het behoorlijk veel geregend, dus kwam er minder van het maken van wandelingen terecht dan anders. Op zich ook weleens fijn om thuis wat te rommelen, zo kwam ik eindelijk toe aan klusjes die bleven liggen en heb ik zelfs wat films gekeken. Maandag zette ik de blauwe druifjes op de foto en bakte ik ‘s avonds wentelteefjes van oud geworden brood.

woensdag 6 april

Ook woensdag was het weer niet veel soeps. Ik zette één van mijn canvas tasjes op de foto (één met een positieve boodschap) en mijn huidige favoriete muts. ‘s Avonds kiekte ik molen de Hoop weer eens in het donker en ben ik een tijdje bezig geweest met walnoten kraken omdat de pot met walnoten inmiddels leeg raakte.

donderdag 7 april

Nadat ik de dag ervoor zeiknat geregend was tijdens een wandeling, waagde ik het er toch weer op en dit keer bleef het droog. Wel waaide het héél hard, waardoor het nog knap lastig was om met de buggy te lopen zonder ongelukken.

Bas had ‘s morgens wat opstartproblemen, ik spotte dit grappige hartje met tekst bij Proeverz in het Piazza Center en ‘s avonds maakte ik wat foto’s van een prachtige zonsondergang, die je in dit artikel hebt kunnen zien.

vrijdag 8 april

Gelukkig was het vrijdag wat rustiger weer en dit keer maakte ik een wandeling over de dijk en door het parkje bij Dalem, waar ik ook deze foto maakte. Weer op weg naar huis, besloot ik dat ik wel zin had in een frietje, dus op de terugweg mooi even langs de cafetaria. Smullen!

Woelse Donk, Gorinchem

zaterdag 9 april

Ik had wat ik noemde een meervoudige shitdag en vond dus wel dat ik een extra lekkere koffie had verdiend. Deze Hollands Glorie koffie scoorde ik bij Bakker Bart. Verder zette ik mooie wolken en mooi gekleurde bladeren op de foto en liep ik met Bas een stuk langs het Merwedekanaal en door de Lingewijk weer terug.

zondag 10 april

Gisteren schreef ik al een artikel voorzien van de nodige foto’s, toch wilde ik in het weekoverzicht ook nog een foto posten van die prachtige kersenbloesem. Ik geniet echt enorm van alle bloesem die je momenteel ziet!

Kersenbloesem