De nieuwe week is weer begonnen en dat betekent gewoontegetrouw een terugblik op de oude. Afgelopen week kon je al lezen over mijn middagje in de Betuwe waarbij ik een enorme lading foto’s maakte. De rest van de week was iets minder spannend, met enkel een oversteek naar Werkendam en verder wat ‘walks around town’.

maandag 18 april

Tweede Paasdag! Helaas had ik de hele dag buikpijn. Op de eerste foto een selfie die ik maakte met dezelfde outfit (grijs coltruitje, zachtroze rokje en grijze korte laarsjes) die ik op Eerste Paasdag ook aan had. Verder een foto van het toffe molenboek wat m’n moeder op de kop had getikt op een snuffelmarkt en wat details uit mijn tuintje.

woensdag 20 april

Van maandag ga ik meteen door naar woensdag, omdat ik over dinsdag al een artikel schreef. Woensdagmiddag stak ik met de pont over naar Werkendam en maakte daar foto’s van het hondenbeeld, mooie bloesem, een wiel en de uiterwaarden. Thuis zette ik mijn appelboompje op de foto, waarvan de knoppen bijna open zijn!

donderdag 21 april

Donderdag was ik best moe omdat ik vrijwel de hele week slecht heb geslapen, veel heb ik dus ook niet gedaan. De enige foto die ik maakte was deze, toen ik ‘s morgens vroeg Bas had laten plassen. Ik vond die roze wolkjes zo leuk, maar had geen puf om echt op pad te gaan in de hoop op mooie zonsopkomst-foto’s.

Roze wolkjes en takken

vrijdag 22 april

Ik geniet echt enorm van al die voorjaarsbloemen die er momenteel te zien zijn. Alles fleurt er gelijk weer helemaal van op! Op de eerste foto zie je molen de Hoop die van achter het koolzaad vandaan komt, op de tweede foto een houten bruggetje omringd door fluitenkruid. Tot slot de Kortendijk met een witte hortensia op de voorgrond en een 101 jaar oud schip in de Lingehaven.

zaterdag 23 april

Op de eerste foto een vrolijke smiley sleutelhanger die ik pas in de sale bij H&M had. Vind ik leuk om aan een rugtas te hangen al is hij wel vrij groot. Verder maakte ik een wandeling door Gorkum Oost, waarbij ik de tweede en derde foto maakte. Onderweg scoorde ik ook nog een fles appel-rabarbersap die ik – ondanks dat ‘t een halve liter was – thuis binnen 5 minuten leeg had. Dorst! En heel erg lekker!!

zondag 24 april

Ondanks dat het vandaag grijs en fris is, was het gister heerlijk weer met een mooie blauwe lucht en witte wolkjes. Ik droeg voor het eerst m’n nieuwe shirt wat ik pas bij Zeeman had gescoord op de herenafdeling, maakte foto’s van de historische haven en een versierde Langendijk vanwege een speciale thema-koopzondag.

Verder nóg een foto waarop de combinatie molen en koolzaad te zien is, felgekleurde tulpen in de gemeentelijke plantenbakken en een schitterende muurtekening die ik spotte in één van de vele steegjes die Gorinchem telt.

Heb jij ook zo genoten van het voorjaarsweer?