Dit keer loop ik nogal achter met het schrijven van het weekoverzicht, maar ik heb het de afgelopen dagen dan ook zo druk gehad met andere dingen dat ik er gewoon niet aan toe ben gekomen. Dus heb je de wekelijkse terugblik nu alsnog tegoed!

Het was een relatief rustige week met hier en daar een wandeling, maar omdat het een aantal dagen behoorlijk fris en grijs weer is geweest, trok het niet echt om hele einden te gaan lopen en dan maak ik automatisch ook minder foto’s. Toch heb ik wel wat plaatjes weten te verzamelen die ik graag met je deel!

maandag 25 april

Van pakweg begin april tot half oktober is het elke maandagmorgen vaste prik om aardbeien op de markt te halen, soms ook wat andere dingen zoals in dit geval een flinke tros bananen en een zakje sperzieboontjes. Verder nog een doorkijkje op de wal. Ik vind dat fluitenkruid er zo gezellig uit zien!

dinsdag 26 april

Dinsdag deed ik zoals wel vaker een rondje via het Piazza Center, waar ik bij Bakker Bas een Too Good To Go box had gescoord waarvan je de inhoud op de tweede foto ziet. Ik kan weer even vooruit! Onderweg zette ik bloesem op de foto, het fluitenkruid bij een laagstaande zon en een nagenoeg rimpelloos Paardenwater met een nog altijd volledig ingepakte molen Nooit Volmaakt.

woensdag 27 april

Woensdag was het Koningsdag, waar ik een artikel aan heb gewijd waarin ook wat foto’s staan die ik die dag maakte. Deze drie vind ik nog wel de moeite waard voor het weekoverzicht. Blij met het bosje tulpen wat ik had gekocht, molen de Hoop vanachter het koolzaad en een zeer toepasselijke oranje lucht boven de Dalempoort.

donderdag 28 april

Lekker aan de wandel geweest met Bas en onderweg ook weer het één en ander aan foto’s gemaakt. Alweer een plaatje met fluitenkruid, Bas in zijn BasMobiel, een heerlijk geurende Sering en een gans die mooi bleef zitten voor de foto.

vrijdag 29 april

Vrijdag liep ik nog eens langs de prachtige muurschildering die ik de week ervoor al had gezien en die inmiddels af was. Schitterend! Verder dronk ik weer eens koffie bij m’n favo koffiezaakje, installeerde de AH bloementuintjes die ik van m’n moeder had gekregen en spotte een mooie zonsondergang in de stad.

zaterdag 30 april

Een grijze dag, dus vooral binnen bezig geweest met wat dingen, onder andere mijn koffiehoekje in de keuken weer een beetje anders ingedeeld. Als tweede zie je een foto van de Dalemwal met een vrij grijze wolkenlucht erboven.

zondag 1 mei

Ondanks een erg slechte nachtrust, toch lekker op pad met Bas en een rondje van 6.5 km gelopen. Via de dijk en door het parkje bij Dalem naar Hoog Dalem en daarna via Gorkum Oost terug. Onderweg spotte ik het eendenpaartje waarbij ik een poosje op het muurtje heb gezeten en bij Hoog Dalem laste ik een koffiepauze in bij Jimmy.