De afgelopen week was het helemaal stil op mijn blog. Ik heb op z’n zachtst gezegd niet zo’n topweek gehad en van bloggen kwam er daardoor niets terecht. Helaas kan ik nog niet zeggen dat het ‘inmiddels weer goed gaat’, maar ik heb wel wat artikeltjes in de planning, dus komende week kun je hoe dan ook meer content verwachten.

Ondanks dat het allemaal niet zo lekker ging en gaat, ben ik wel diverse keren op pad geweest met Bas, want ‘t was natuurlijk heerlijk weer om te wandelen. Daarover later meer, maar ik heb ook nog wel wat beeldmateriaal over om een leuke terugblik mee in elkaar te kunnen draaien!

maandag 9 mei

Met Bas naar de dierenarts geweest vanwege een ontstoken oogje en daar met een rotgevoel vandaan gekomen omdat de dierenarts Bas in slechte conditie vond en dat op zeer botte en zelfs arrogante manier bracht. Mevrouw wist alles beter en ik raakte zo van streek dat ik ben flauwgevallen, maar zelfs daar was geen begrip voor. En toen moest ik dus nog 5 km naar huis lopen. Ik denk niet dat ik daar ooit nog kom…

Bas in z’n buggy

dinsdag 10 mei

Een foto van Bas in de ‘BasMobiel’, mooie witte bloemen (ook een soort bloesem gok ik?), thuis in de tuin bezig geweest, onder meer met snoeien van de heg die tegen de schutting aan groeit en ik scoorde een bosje zonnebloemen, wat natuurlijk uitgebreid op de foto moest. Ik hou enorm van zonnebloemen!

woensdag 11 mei

Een actieve dag met flink wat wandelkilometers, daarover komt een aparte post. Nog in Gorinchem kwam ik deze mooie struik tegen die de naam Ceanothus draagt en ik heb de hele dag met een joekel van een splinter in m’n vinger rondgelopen, wat dus flink was gaan ontsteken. Auw!

donderdag 12 mei

In de tuin met mijn lieveheersbeestjes-beker. Op deze manier lukt het prima om aan de aanbevolen hoeveelheid water per dag te komen. Iets wat ik normaal maar zelden haal, omdat ik simpelweg bijna nooit dorst heb en kraanwater niet eens lekker vind.

Chillen in de tuin

vrijdag 13 mei

Een paar keer gaan wandelen en onderweg zoals meestal ook wat foto’s gemaakt. Op de eerste foto zie je het Paardenwater, daarna de Lingsesdijk, waar ik ook de foto van Bas maakte. Thuis zette ik opnieuw mijn zonnebloemen op de foto, vind ze zo mooi!

zaterdag 14 mei

Afgelopen zaterdag was het Nationale Molendag, ik ben bij molen Nooit Gedagt in Woudrichem geweest en later tijdens een avondwandelingetje met Bas nog langs de Hoop gehobbeld, waar ik onderstaande foto’s maakte. Van de middag in Woudrichem (en Slot Loevestein) komt eerdaags ook nog een apart artikel.

zondag 15 mei

Op zich een rustige dag gehad en ‘s middags niet veel gedaan omdat het best warm was. Na het avondeten, wat je op de tweede foto ziet, wel gaan wandelen en omdat de zon nog best fel was, het parasolletje van Bas weer eens opgezocht. Op de eerste foto zie je een armbandje (die met ‘t hartje) die ik onlangs gratis bij Kruidvat kreeg.