Week 20 van 2022! Ik blijf me erover verbazen hoe snel de tijd lijkt te gaan en dat het eerste deel van het jaar altijd sneller voorbij lijkt te vliegen dan de rest van het jaar. Ik neem je nu in elk geval mee naar een terugblik op de afgelopen 7 dagen.

Grappig genoeg dacht ik dat ik helemaal niet zoveel foto’s had gemaakt de afgelopen week, maar bleek me daarop te hebben verkeken want het waren er 76! En dan heb ik het dus over de foto’s die ik heb gehouden, want ik ben nogal kritisch en selectief…

maandag 16 mei

De week begon met nogal wisselvallig weer, dus een fatsoenlijke wandeling heb ik niet gemaakt met Bas. Wel hobbelden we wat rondjes door de stad, waarbij ik een foto maakte van Bas op het Kazerneplein en van de prachtige muurschildering die sinds een tijdje in één van de steegjes prijkt. Ik dronk een bakkie bij Lot en maakte een foto van donkere wolken boven de Lingehaven.

dinsdag 17 mei

Dinsdag was het erg warm, dus overdag niet al veel bijzonders gedaan qua lopen en het bij rondjes door de stad gehouden, waarbij ik de foto van de fontein op de Grote Markt maakte. Wel vanaf de achterkant van het beeld, maar dat doet er niet toe.

‘s Avonds vrij spontaan de trein naar Arkel gepakt omdat ik gewoon wel zin had om er even echt uit te zijn en ik bij de Action daar wilde kijken of ze de solar lampjes hadden waar ik nu al een week of twee naar op zoek was. Ook daar niet, maar evengoed leuk en ik maakte ook weer de nodige foto’s van molen Jan van Arkel.

woensdag 18 mei

‘s Middags heel decadent een drankje gedronken op een terrasje op de Grote Markt. Ik koos voor een alcoholvrije cocktail met de bijzondere naam Royal Bliss en dan iets met berry. Erg lekker en verfrissend!

‘s Avonds had ik ontzettend veel zin om te fietsen, maar alleen op pad kan niet meer vanwege Bas, dus moest ie mee in de fietskar en ik wist niet goed of hij dat nog leuk zou vinden of niet. Ik hield het dus bij een kort rondje (10 kilometer) en het ging met Bas gelukkig prima. Onderweg maakte ik de overige drie foto’s.

donderdag 19 mei

Wederom niet gek veel gedaan, laat uit bed omdat ik ‘s nachts niet aan slapen toe was gekomen en ik moest om 2 uur bij de huisarts zijn. Ik trok m’n Take That shirt weer eens aan en maakte tijdens één van de wat kortere rondjes met Bas een foto van het Paardenwater. ‘s Avonds volgde nog de foto van het Dalempoortje met een mooie roze wolk erboven. Best een mooi plaatje, vind ik zelf!

vrijdag 20 mei

Ook niet zoveel bijzonders gedaan, in elk geval geen lange wandelingen gemaakt. Ik spotte in de buurt van m’n huis een struik met mooie roze rozen en ‘s avonds maakte ik redelijk wat foto’s, omdat er heel veel mooie wolken te zien waren.

zaterdag 21 mei

Richting het Piazza Center gelopen om een pakketje op te halen en daarna nog een stukje verder naar de kinderboerderij. De eerste twee foto’s maakte ik onderweg en weer thuis, zette ik m’n witte stamroos op de foto die weer prachtig bloeit. ‘s Avonds wandelde ik nog een keer met Bas en maakte de foto van het schip.

zondag 22 mei

Best een rustige zondag gehad. Lekker in de tuin gezeten met Bas en dus ook buiten gegeten en ‘s avonds een wandeling van 6.5 km gemaakt. Ondanks dat de dag nogal stroef begon door de zoveelste slechte nacht en een wat vervelend gevoel, werd het uiteindelijk toch best een fijne en ontspannen dag.