Het was een relatief rustige week, daarom niet al te veel gepost op mijn blog. Al was er natuurlijk wel het artikel met mijn tekening van een veer en het verslag van gister over die superleuke Franse markt in Gorinchem. Gelukkig zat ik de afgelopen week al wel weer wat beter in m’n vel dan de weken ervoor.

maandag 23 mei

Zoals gebruikelijk in deze tijd van het jaar, was het weer tijd om een nieuwe voorraad aardbeien te halen op de markt. Wat later zag ik dat ze bij de groenteboer rabarber hadden waar ik een bosje van kocht om thuis meteen te koken. Heerlijk!

dinsdag 24 mei

Een vrij rustige dag gehad en niet al te veel bijzonders overhoop gehaald. Ik kwam tijdens één van de wat kleinere wandelingetjes met Bas deze eend tegen die rustig bleef zitten toen ik vlak voor hem bleef staan om een foto te maken en tijdens een avondwandeling maakte ik de overige drie foto’s.

woensdag 25 mei

Dinsdag was ik voor het eerst in een jaar weer eens bij de pizzeria geweest, waar ik een kartonnen doosje met een brownie in de vorm van een pizzapunt kreeg, maar die ik uiteindelijk woensdag pas geproefd heb. Verder weinig bijzonders, wel bij De Beren koffie gedronken met bitterkoekjes-siroop en roze koek. Smaakte prima!

donderdag 26 mei

Nadat het eerste deel van de week vrij wisselvallig was qua weer, heb ik pas later in de week wat langere wandelingen gemaakt. Donderdag liep ik met Bas kriskras door Gorkum Oost om uiteindelijk bij Hoog Dalem uit te komen. Daar van de gelegenheid gebruik gemaakt om koffie te drinken bij Jimmy. Dichter bij huis maakte ik de foto van de Historische haven en molen de Hoop.

vrijdag 27 mei

Naar Werkendam geweest, waarbij ik op het pontje de eerste foto maakte. Eenmaal in het dorp even bij het hertenkamp gekeken, op de derde foto mooie wolken boven de Merwede. Tot slot een schattige sleutelhanger in de vorm van een kat die bij HEMA vandaan komt en die ik mooi bij mijn roze EastPak rugtas vind passen.

zaterdag 28 mei

Zoals je al hebt kunnen lezen, was ik ‘s middags aan het Melkpad te vinden waar een leuke Franse markt gaande was. Een stukje verderop stond de oude stoomspuit die wel vaker in de stad te zien is, soms ook met paarden ervoor. ‘s Morgens was ik met Bas naar Afscheidscentrum de Engel gelopen voor de condoleance van de moeder van Sander. Ik had zo voor één uur ‘s middags al 7 kilometer gelopen.

zondag 29 mei

Ondanks dat ik thuis in de weer ben geweest met diverse klusjes, verder rustig aan gedaan en geen lange wandelingen gemaakt. Het was sowieso niet echt lekker weer. Thuis zette ik m’n nieuwe tompouce sokken op de foto die ik tegen inwisseling van een voucher bij HEMA had gescoord en onderweg maakte ik een foto van een mooie rode roos en de Grote Toren omhuld door donkere wolken.