Een terugblik op de tweeëntwintigste week van tweeduizend tweeëntwintig. Toch altijd grappig, dat soort overeenstemmende getallen. Voor de vorm had het dan nu ook nog de tweeëntwintigste van de maand moeten zijn, maar dat is niet het geval.

Ik ben wel wat laat deze keer, maar dinsdag vind ik nog nét kunnen, dus vooruit maar. De afgelopen week zat ik helaas niet zo lekker in m’n vel, desondanks heb ik toch wel weer de nodige foto’s gemaakt waarvan ik je graag een selectie laat zien. Enjoy!

maandag 30 mei

Niet zo veel bijzonders gedaan, ook niet al te veel gewandeld. Onderweg wel de foto van Bas gemaakt, van molen de Hoop en van een leuke krijttekening op een muur. De goudsbloemen zette ik thuis op de foto, in m’n eigen tuintje. Vind ze zo prachtig!

dinsdag 31 mei

Ook dinsdag was niet echt een bijzondere dag. Ik vond deze leuke happy stone op de deurmat, gekregen van iemand waaraan ik pas een schoudertasje had gegeven die ik op de weggeefhoek had gezet. Verder een foto van mijn mini-chrysantjes.

woensdag 1 juni

‘Middags een rondje via het Piazza Center gelopen, thuis in de tuin gezeten waarbij ik de foto van de groeiende appeltjes aan m’n appelboompje maakte en mijn witte roos vol in bloei. ‘s Avonds nog een keer gewandeld, dit keer een rondje via de dijk en een stukje Gorkum Oost, waarbij ik de laatste vier foto’s maakte.

donderdag 2 juni

‘s Middags kwam mijn moeder naar Gorinchem en hebben we heerlijk op een terrasje in de zon genoten van de Pink Glazed Cake Coffee van De Beren die ik onlangs had ontdekt. Onderweg zagen we bij de Geefwinkel een leuke etalage. Een paar uur later zette ik de Lingehaven nog op de foto tijdens het blauwe uurtje.

vrijdag 3 juni

Zoals je al hebt kunnen lezen, was ik vrijdag in Hardinxveld, maar ik had ook nog wat foto’s die ik thuis had gemaakt. Allereerst het vijvertje in de tuin, omhuld door allerlei groene planten en een foto van Bas die ‘s avonds uitgeteld was en heerlijk in z’n bed lag te dutten met z’n nieuwe shirtje aan.

zaterdag 4 juni

Ik zat niet lekker in m’n vel en voelde me ellendig zonder duidelijk aanwijsbare reden. Toch probeer ik juist op dat soort dagen zoveel mogelijk afleiding te zoeken, dus ben ik enkele keren gaan wandelen met Bas. Echt bijzondere rondjes waren het niet, maar je moet wat. :-)

Onderweg maakte ik de foto’s vanaf de steiger aan de zijkant van de Korte Brug en ‘s avonds liep ik met Bas over de dijk en door het parkje bij Dalem. Op de eerste foto zie je dat de klaver die ik zelf heb gekweekt, ook mooie bloemetjes heeft gekregen!

zondag 5 juni

Amper buiten geweest omdat het ontzettend slecht weer was. Toch maak ik zelfs op dat soort dagen nog foto’s en ze zijn ook nog eens allemaal buiten gemaakt. Zo zag ik een fietsbel in de vorm van Donald Duck en een Mercedes met een heel bijzonder kleurverloop. Verder zette ik Bas op de foto die ik met buggy en al in een regenplas had geparkeerd en maakte ik een zwart-wit foto van de Vissersdijk.