Hallo! Daar ben ik weer! Vandaag vond ik dé dag bij uitstek om mijn blog weer ‘ns een blik waardig te keuren. Nadat ‘t dagen bloedheet is geweest, is het vandaag grijs, nat en ‘koud’, dus een mooie gelegenheid om ‘n weekoverzicht in elkaar te draaien. Zelfs één van 2 weken dit keer, dus ga er maar eens goed voor zitten!

Ondanks dat ik nog steeds elke nacht uren wakker lig door Bas, gaat het in zekere zin toch iets beter, omdat ik deze situatie heb geaccepteerd en er daardoor beter mee om kan gaan. De laatste paar dagen heb ik ‘s morgens ook kans gezien om nog wat te slapen, zodat ik toch gemiddeld aan 6 uur slaap per nacht kom en dat is prima.

week 23

maandag 6 juni

Als ik deze foto’s zie, lijken die twee weken al veel langer geleden! Op de eerste foto zie je een schattig notitieboekje met lieveheersbeestjes wat ik een tijd geleden al bij HEMA kocht en waar ik nu een soort micro-dagboekje in ben begonnen. En daarnaast een foto van een tof Volkswagenbusje wat ik in de stad spotte.

dinsdag 7 juni

Vrij spontaan met Bas naar Arkel gewandeld, zoals je in dit artikel ook al hebt kunnen lezen en zien. Later zag ik een drakenboot in de Lingehaven. Altijd een leuk gezicht!

Drakenboot

woensdag 8 juni

Ik weet niet meer wat ik overdag heb gedaan, maar tijdens een wandelingetje in de avond zag ik prachtige wolken waar ik echt van kan genieten. Ik maakte ook weer een aantal foto’s waarvan ook onderstaande drie.

donderdag 9 juni

Naar het Piazza Center gelopen om een pakketje weg te brengen en het gouden ijsje wat bij DeliFrance staat, maar eens op de foto gezet. Terug in de binnenstad, zette ik een schip in de Lingehaven op de foto.

vrijdag 10 juni

Alweer naar Arkel geweest voor praktische zaken, wat uiteindelijk voor niks bleek te zijn maar nog wel leuk gewandeld en wat foto’s gemaakt. Dit keer ging ik met de trein heen en met de bus terug. Die bus is zo gek nog niet! De eerste drie foto’s maakte ik onderweg en op de vierde zie je Bas in de bus.

Verder een landschapje met daarop de Dalempoort en molen de Hoop, die je op de foto ernaast in volle glorie ziet. Tot slot een nieuwe aanwinst in mijn koffiefamilie en de zonnebloem in m’n tuin. Die ik overigens niet zelf heb gekweekt.

zaterdag 11 juni

Extreem weinig geslapen en me daardoor overdag heel gammel gevoeld. Ik had met Sander afgesproken om wat te gaan drinken en uiteindelijk hebben we praktisch de hele middag op een terrasje gezeten, was erg gezellig! Onderweg naar huis kreeg ik een zakje met twee sneetjes brood met een kortingsbon erbij. Mooi meegenomen!

zondag 12 juni

Zondag niet veel gedaan omdat ik nog steeds erg moe was. Eind van de middag nog wel een wandeling van een kleine 5 kilometer gewandeld waarbij ik de reiger spotte en bij een rondje voor bedtijd maakte ik de foto van de molen en de maan vanachter het riet. Een dag later was alles gemaaid. :-)

week 24

maandag 13 juni

Lekker weer, dus ondanks m’n vermoeidheid wel aan de wandel. Onderweg ook een poosje bij het water gezeten en naar de ganzen gekeken, waar ook een jong gansje tussen zwom. Zo schattig! Bas kreeg een nieuw hemdje en ik zag dat de waterlelie in m’n vijvertje was gaan bloeien!

dinsdag 14 juni

Op deze Facebookpagina had ik een leuke route door de Haarwijk gezien waarbij je langs uiteenlopende bezienswaardigheden komt. Het lukte niet goed om de route te volgen, toch heb ik wel wat leuke dingen gespot. Halverwege werd ik opeens wel erg moe, dus uiteindelijk met een tussenstop bij Proeverz voor een verkoelende ijscoupe, de kortste route naar huis genomen.

woensdag 15 juni

En dan opeens lijkt het wel hoog zomer, ik trok voor het eerst dit jaar iets met blote benen aan waar ik erg aan moest wennen, maar de zwarte lange broek die ik eerder die dag nog aan had, was écht te warm. Verder niet al te veel gedaan, wel onderweg de foto van de Oostgracht gemaakt met een hoop groen er omheen.

donderdag 16 juni

Op de eerste foto zie je twee van mijn meest recente Vinted koopjes, vervolgens mijn appelboompje waaraan de vruchten gestaag groeien. Bas in de BasMobiel en een lief kaartje wat ik van m’n moeder had gekregen.

vrijdag 17 juni

Het was bloedheet, toch was ik de hele middag aan het poetsen en schrobben, dat moet tenslotte ook gebeuren. Ik oogstte een aardbeitje van mijn aardbeienplant en hing de schommelstoel op die m’n moeder pas bij de kringloop in Andel had gespot. Pas in de avond met Bas gaan wandelen, maar het was nog altijd heel warm, dus blij toen ik weer thuis was. De toffe Buddha-kaars kocht ik bij Kruidvat.

zaterdag 18 juni

Ook zaterdag was het tot de avond heet, dus wederom pas ‘s avonds gaan wandelen. Ik wilde door het parkje bij Dalem, maar omdat je daar momenteel niet via de dijk kunt komen, moest ik via een andere route die om is, en ook niet zo leuk om te lopen. Niet voor herhaling vatbaar dus, maar wel weer m’n beweging gehad.

zondag 19 juni

Een verschil van 15 graden met gister en ook het zonnetje liet zich niet zien. Wel fijn om de boel even lekker door te luchten en nu ook weer overdag te kunnen wandelen. We deden een rondje wal en streken daarna neer bij Koffie bij Lot, waar Diana bleek te zitten met haar hond Kai, dus samen een bakkie gedronken, was erg gezellig!