Sommige mensen doen bijzondere dingen, maken iets van niets, of met voorwerpen die eigenlijk voor héél andere dingen bedoeld zijn. Ik vond een linkje waarop een serie voorwerpen staat afgebeeld, gemaakt van of met toetsenbordtoetsen! Wat te denken van een paar badslippers met toetsen, een zonnebril. motorhelm of computermuis.

Of het heel functioneel is vraag ik me af, maar het zou zeker niet misstaan in één of ander museum of art gallery. Ik vind het leuk bedacht, origineel. Deze man is wat mij betreft een ware toetsenbordheld. Eén van de goede soort, welteverstaan… 😉

Artist Uses Keyboard Keys To Create Unconventional Product Design

The object of art and the means through which it is created is an ever-evolving issue. Splashed paint on a canvas is a concept that is almost a hundred years old, and the evolution of art didn't stop there, it kept on going. Nowadays, many artists try to rethink the objects that we face daily and tr

designyoutrust.com