Na die vrij heftige post van maandag (die ik in alle eerlijkheid achteraf nog flink heb aangepast omdat ik me beschaamd ging voelen over mijn openhartigheid over hoe ik me écht voel), vind ik het nu tijd voor iets luchtigs, het weekoverzicht op woensdag.

Helaas ben ik maandagavond flink ziek geworden (buikgriep volgens de huisarts) en ben ik daar waarschijnlijk wel een paar dagen zoet mee. Maar omdat ik donderdag écht te laat vind voor de wekelijkse terugblik en me vandaag ondanks alle kwaaltjes en pijntjes wel redelijk helder voel, probeer ik me hier toch maar even toe te zetten.

maandag 24 oktober

Een paar dagen eerder scoorde ik bij HEMA deze gezellige roze choco ball. Vorig jaar hadden ze deze ook in verschillende smaken rond deze tijd, maar in de winkel waren ze toen niet en online was de roze continu uitverkocht. Leuk dat ik ‘m een jaar later alsnog te pakken heb. De melk kleurde roze en smaakte naar witte chocolade.

Roze choco ball

woensdag 26 oktober

Met m’n moeder bij tuincentrum Kolbach in Rijswijk geweest waar ik best veel foto’s maakte, die ik nog in een apart artikel wil verwerken. Hopende dat dat er dit keer wel van komt.

Op de terugweg maakte ik vanaf het pontje de eerste twee foto’s en omdat de lucht zo mooi was, ben ik daarna voor het eerst in jaren weer eens op het strandje geweest en heb veel foto’s gemaakt, waarvan je er hier een paar ziet die ik het mooist vind.

donderdag 27 oktober

Ik was voor mijn doen al heel vroeg op pad, want ik moest bloed laten prikken. Toen ik stond te wachten tot de prikpost openging, maakte ik de eerste foto: een straatje genaamd A.B. Steeg. Daarna heb ik een klein rondje gefietst in de hoop op wat leuke zonsopkomst foto’s. De lucht was prachtig, mijn foto’s daarentegen vind ik op de één of andere manier niet heel bijzonder. Verder nog een foto van Chaya met haar mooie ogen en ‘s avonds had ik opeens ontzettend veel zin in pannenkoeken.

vrijdag 28 oktober

Met Sander afgesproken om weer eens bij te kletsen onder het genot van een HEMA-bakkie en deze keer ook een gébakkie. Ik kreeg zelfs een hartje op m’n koffie, zou het komen omdat ik vaste klant ben? ;-)

Koffie met gebak… en een hartje

zaterdag 29 oktober

Als eerste een foto van deze leuke kerst(boom)hangers waar ik mee thuiskwam na het tuincentrum bezoekje van eerder die week, ik had ze van m’n moeder gekregen. En ondanks dat ik me niet echt goed voelde, wilde ik toch graag fietsen en besloot er een rondje over Spijk en Vuren van te maken en eens een bezoekje te brengen aan Kaasboerderij aan de Linge.

Op de heenweg maakte ik een foto van molen Nooit Volmaakt, die met de kap precies mooi stond voor de foto. Verder een foto van de Linge, een kunstwerk in Spijk waar ik een paar maanden geleden al naar op zoek was, maar toen niet had gevonden en een paadje in herfstkleuren onderlangs de dijk.

De kaasboerderij was snel gevonden, ik kocht boerenkwark, een stukje jonge kaas en een zakje dromenthee en je kon ook in de schuur naast het winkeltje kijken, waar een aantal koeien stonden. Vooral die op de foto leek mij wel bijzonder aardig te vinden.

Ik vervolgde m’n ritje richting Vuren, waarbij ik een paadje ontdekte wat ik nog nooit eerder had gezien, waar ik ook wat foto’s maakte en een paar mooie slakjes spotte op een houten bankje. Ik kwam uiteindelijk bij het Lingebos uit.

Omdat ik weer steeds meer last van duizeligheid kreeg, besloot ik mijn ritje nog een keer te onderbreken en bestelde een kop koffie bij het pannenkoekenhuis wat een klein stukje voorbij het bos zit. ‘s Avonds tv kijken samen met Chaya, onder het genot van een kopje dromenthee. En dat waren ook meteen de laatste foto’s van week 43, ik duik weer onder de wol, want blijkbaar is zelfs iets als een tekstje tikken momenteel al een beetje te veel van het goeie voor mijn brakke lijf. :-)