Ja, dit wordt denk ik wel met recht het meest korte weekoverzicht ooit. Met in totaal, hou je vast, maar 4 foto’s! Waarom ik het dan toch plaats? Omdat ik het op zich wel leuk vind om iets over mijn week te vertellen. Dit keer dus bij hoge uitzondering wat meer tekst dan beeld. En vooral foto’s van Chaya.

maandag 7 november

De eerste dagen van de week voelde ik me nog altijd niet top. Mijn buikgriep was wel over, maar ik had nog steeds veel last van m’n maag waardoor eten ook nog altijd niet zo lekker ging. Veel meer dan een paar kleine boodschapjes op loopafstand van huis, heb ik deze dag dan ook niet gedaan. Wel veel op de bank gelegen.

dinsdag 8 november

Boodschappen gedaan bij Albert Heijn. Ik had 2 Postcodeloterij cadeaubonnen van € 12,50 gekregen en omdat dit de laatste week was dat je ze kon inleveren, ben ik op pad gegaan om spullen in te slaan voor de bonnen en ook wat boodschappen die ik nog nodig had. Thuis maakte ik een foto van Chaya die lekker lag te dutten op haar favoriete stek in de vensterbank.

Slapende Chaya

woensdag 9 november

Vanaf woensdag werd ik wat actiever, al voelde ik me nog steeds niet helemaal fit na de buikgriep en de rest wat eraan vooraf ging. Ik ben bij HEMA geweest en had sinds lange tijd eens een Too Good To Go box gescoord bij een bakker in een andere wijk van Gorinchem. Die ben ik ook op gaan halen ‘s middags.

Thuis kreeg ik opeens last van opruimwoede en behalve dat ik mijn schoenencollectie eens uitgezocht heb, begon ik ook aan het inpakken van spullen uit de keuken, omdat daar aankomende week verbouwd gaat worden. Ik krijg namelijk een compleet nieuw keukenblok van de woningbouw!

donderdag 10 november

Best een drukke dag gehad, ik moest op verschillende plekken zijn voor onder andere boodschappen, pakketjes en de apotheek, waardoor ik best een poosje van huis ben geweest. Ook thuis weer in de weer met dozen en keukenmeuk. En nog meer opruim sessies, waarna er ook foto’s gemaakt moesten worden voor op mijn Vinted pagina en de weggeefhoek op Facebook waar ik regelmatig spullen op zet.

vrijdag 11 november

Vrijdag leek in zekere zin wel een soort herhaling van donderdag, maar dan net in iets andere vorm. Hoe dan ook weer lekker actief bezig geweest met van alles, blij dat dat weer een beetje lukt, want de laatste tijd zag het er niet heel rooskleurig uit allemaal. Ik hoop dat ik dit kan vasthouden. Hier een foto van Chaya die haast verbaasd lijkt te kijken. Of ze had een leuk vogeltje in het vizier…

What’s up?

zaterdag 12 november

Zaterdagmiddag kwam m’n moeder op de koffie. Voor die tijd moest ik alweer de stad in en haalde ik meteen even wat lekkers voor bij de koffie bij de bakker. Later maakte ik onderstaande foto van een oranjeroze lucht boven de Lingehaven.

En ook vandaag was ik bezig met spullen inpakken, nu mijn voorraad dozen weer was aangevuld met verhuisdozen die bij m’n moeder vandaan kwamen. Onvoorstelbaar hoeveel spul er al met al nog in mijn toch vrij kleine keuken blijkt te zitten!

Lingehaven, Gorinchem

zondag 13 november

Niet buiten geweest, wel in huis weer wat aan gerommeld. Nóg meer foto’s gemaakt van spullen en er is ook weer het één en ander opgehaald wat ik op de weggeefhoek had gezet. Verder niets bijzonders gedaan en onderstaande foto gemaakt van Chaya, die eindelijk ook gebruik maakt van het huisje in haar kattenmeubel, nu het kartonnen huis wat ik had gemaakt, na ruim 3 maanden toch écht bij het oud papier is gegaan.

Chaya in haar ‘hok’