Ook deze week heb ik weer nauwelijks foto’s gemaakt, desondanks toch wel genoeg om een weekoverzicht mee in elkaar te knutselen. Ik ben amper van huis geweest, je las hier en daar al iets over werkzaamheden in mijn keuken (daarover later meer) en dan komt er van foto’s maken ook vrij weinig terecht…

maandag 14 november

Ik had in een filmpje van iemand gezien dat de Action ook kersthangers in de vorm van zo’n leuke oude camera had, die wilde ik ook! Hier in Gorinchem hadden ze deze niet, dus ben ik maandag op de fiets naar het filiaal in Arkel geweest, om te kijken of ze ‘m daar hadden. Ik leek aanvankelijk ook daar mis te grijpen, totdat er toch nog precies één bleek te liggen! En die is nu van mij!

Camera kersthanger

dinsdag 15 november

Ik bleek me te hebben vergist in de start van de werkzaamheden. Dat was dinsdag en niet pas woensdag! Omdat de achterdeur de hele dag open stond en de verwarming uit, werd het wel koud binnen, dus kropen Chaya en ik onder een dekentje. Cozy! Op de tweede foto een close-up van haar vacht. Ze heeft tijgerstrepen én pantervlekken!

woensdag 16 november

Ik zet momenteel koffie in de woonkamer en eigenlijk bevalt dat best prima. :) Ik heb niet mijn hele koffiehoekje naar de woonkamer verhuisd, maar het hoognodige. Mijn roze 2kops-filterapparaatje staat er, de elektrische melkopschuimer en ook de koffiemolen. Meer heb ik niet nodig om een lekker bakkie te zetten!

Bakkie koffie

donderdag 17 november

Ik zag bij HEMA een kaartje met deze mooie tekst en het raakte me zo, dat ik er bijna van moest huilen. Ik nam er twee mee: eentje om zelf te houden en één voor Sander, met wie het de laatste tijd ook weer niet zo goed gaat vanwege het overlijden van zijn moeder eerder dit jaar. Die ben ik ‘s avonds nog in de bus wezen stoppen.

Mooie tekst

vrijdag 18 november

De eerste foto kon je al zien in dit artikel, maar ik plaats ‘m hier gewoon nog eens. Ik heb weleens mooiere koffiefoto’s gemaakt, maar ik moest even dat laatste bakkie bij Koffie bij Lot vereeuwigen, zeker met zo’n mooi hartje erop. Verder een foto van Chaya die m’n haarborstel wel interessant lijkt te vinden. Hij is dan ook wel érg leuk, zo’n holografische unicorn. Lekker fout!

zondag 20 november

Stiekem vind ik mijn nieuwe unicorn haarborstel dus zelf ook héél leuk. Het is denk ik eigenlijk voor kinderen bedoeld, maar ik vind dit soort kleine borstels handig om mee te nemen in een (rug)tas. Hij komt trouwens van de Action en kostte maar € 1,39.

Unicorn haarborstel