Toch mooi vier artikelen gepubliceerd deze week, naast het weekoverzicht. Bloggen gaat lekker, zeker nu ik het idee ‘Shorts‘ heb ingevoerd: Korte artikelen, al dan niet voorzien van een enkele afbeelding, linkje of video. Op die manier voel ik me toch wat vrijer om ‘even snel’ iets te schrijven en grappig genoeg groeit daardoor de inspiratie voor ‘gewone’ artikelen ook meer. Nice! Nu eerst een terugblik!

maandag 21 november

De week begon met weer een dag werkzaamheden in de keuken (zie dit artikel voor het eindresultaat) en zelf heb ik ook de handen uit de mouwen gestoken door wat lelijk geworden plekjes op de muren aan te pakken. Dat stond al op de planning, maar kwam er steeds niet van. Nu alles zo mooi werd, wilde ik dat die muur gewoon weer helemaal strak in de lak zat.

Lekker kwasten

woensdag 23 november

Dinsdag ben ik het huis niet uit geweest en heb geen foto’s gemaakt. Woensdag voor een boodschap en pakketjes op pad geweest. Ik kocht bij Action een geur diffuser. Zo’n ding wilde ik al even, maar vind ze vaak behoorlijk groot én duur. Deze was maar € 4,95 en het is een mooi klein formaatje. De geurolie kostte maar € 0,99 per flesje!

Op weg voor het wegbrengen van twee Vinted pakketjes, kwam ik deze joekel van een kerstboom tegen in het Piazza Center. Die moest natuurlijk wel even op de foto! Nadat ik ‘m in mijn Instagram Stories had gepost, werd ie gedeeld door het account van het winkelcentrum zelf. Vind het ook best een toffe plaat!

donderdag 24 november

Van deze dag veruit de meeste foto’s. M’n moeder kwam langs om mee te helpen met schoonmaken en ik trakteerde op lunch bij De Broodplank, waar ik voor het eerst flammkuchen at. Erg lekker!! Verder wat indeling foto’s van de keuken. Ik kocht een mandje om alle schoonmaakmiddelen in te zetten en knipte antislipmatjes op maat voor in de nieuwe keukenlades, die trouwens echt ideaal zijn!

vrijdag 25 november

Weer op de fiets weggeweest om enkele pakketjes weg te brengen, daarna meteen door naar Sleeuwijk, waar ik uiteindelijk voor niets naartoe gefietst bleek te zijn. Dus vond ik dat ik wel een lekkere latte had verdiend bij Tikkie Anders.

Ik ben sowieso nog altijd snel moe en zo’n ritje naar Sleeuwijk met voorafgaand al drie kwartier kriskras door Gorinchem crossen, hakte er wel in. Nu moet ik eerdaags weer een keer naar Sleeuwijk fietsen, hopelijk dan niet weer voor niets. Verder een foto van Chaya die heerlijk op schoot lag te dutten.

zaterdag 26 november

Een wat rommelige dag. ‘s Morgens bezig geweest met het filmen en monteren van de video die je in het keukenrenovatie-artikel en op m’n socials kon zien. Vervolgens was het plan om nog wat andere dingen te doen die op mijn ‘lijstje’ stonden, maar de koelkast gooide roet in het eten door stuk te gaan. Vreemd genoeg deed hij het later opeens wel weer, maar hij doet het soms wel en soms niet, heel gek!

Ik spotte in de stad een kunstwerk bij het kruitmagazijn en kookte ‘s avonds voor het eerst in de nieuwe keuken. Ondanks dat ze de kookplaat hadden getest, vond ik het toch wel even spannend of het allemaal goed zou gaan. Gelukkig kon ik niet veel later van m’n beef burger en stoofpeertjes. Yum!