8:43

Wakker worden en tot de ontdekking komen dat mijn elektrische deken dus het grootste deel van de nacht aan heeft gestaan. Gelukkig verbruikt zo’n ding heel weinig energie, koud heb ik ‘t in elk geval zeer zeker niet gehad!!

9:20

Blijft leuk, zo’n huisdier wat je elke ochtend opnieuw weer het gevoel geeft dat je de állerleukste persoon van de hele wereld bent en dat ze écht niet zonder je kunnen. Wat feitelijk gezien nog waar is ook. Dat laatste dan…

9:45

Computer aan, nieuw artikel (hoepelmuziekjes) online slingeren. Wel lekker dat ik die al geschreven had. Nu eerst eten en vanmiddag een bewaarbox ophalen in een andere wijk. Die kan als ‘t goed is onder mijn boxspring en wil ik gebruiken om mijn ‘Vinted handeltje‘ in te bewaren. Dat ligt nu allemaal vrij onhandig in een kast.

10:43

Dat wordt wel een héle lange en koude winter zo. De CV stond nog op 16°C en is nu aan ‘t opstoken naar een ‘weldadige’ 17°C. Ik heb de langwerpige kruik die ik twee jaar geleden voor Bas kocht, nu zelf maar in gebruik. Ben niet meer warm te krijgen! En dan moet ik dus ook nog naar buiten straks. Twee keer zelfs… Boehoe!

Winterse Chaya

11:59

Moed verzamelen om naar buiten te gaan. Op de één of andere manier, is dat nóg vervelender als je ‘t binnen al steenkoud hebt! Ik moet die box dus ophalen én bij 3 winkels zijn. Voordeel: In de gemiddelde winkel is het warmer dan bij mij thuis!

13:11

Eerste ‘etappe’ gehad. Eigenlijk heb ik buiten minder last van kou dan binnen. Note to self: méér naar buiten als ik ‘t koud heb. Brrr! Winkels gehad, nu dat ding nog ophalen. Moet de fietskar voor aangekoppeld, vind ik een rotklus. Vooral als de bandjes zacht zijn én de kar in kwestie volgestapeld staat met dozen… Zoals nu, dus.

13:28

Krijg je eens post, is het een ongevraagde brief van Amnesty International waarvan ik me serieus afvraag hoe ze aan m’n adres komen. Immer gerade oud papier dus!

15:27

Ook de tweede ‘etappe’ gehad, opbergbox opgehaald. Thuis direct ingeruimd, super handig. Minder handig: Hij past tóch niet onder het bed. De vermelde hoogte klopte blijkbaar niet. Het ding ingeruimd en al laten staan. Even geen zin meer in dit ‘project’.

Lingehaven in de mist

19:28

En dan is het opeens al avond. Weer naar buiten geweest, dit keer om iets terug te brengen bij HEMA (magneten die ‘t niet konden winnen van de zwaartekracht), thuis oud papier bij elkaar gezocht en buiten gemikt. Eenmaal buiten, bleek ‘t supermistig te zijn, dus meteen van de nood een deugd gemaakt en wat foto’s gemaakt. Mooi!

22:44

Mijn vingers zijn zó koud dat ik bijna niet meer kan typen. Maar heb wél mooi m’n hele fotogalerij overhoop gehaald. Nieuwe content, wat met mappen gehusseld. Lekker productief, zo op de late avond! Straks maar eens richting bed (want daar is het wél warm) en dan is er alweer een dag voorbij en zelfs bijna een hele week…