Dit artikel komt online terwijl de laatste minuten van 2022 wegtikken. Een jaar waarin ik veel foto’s maakte, veel meemaakte ook. Het jaar waarin ik mijn hondje Bas verloor en een kitten aanschafte. Het jaar waarin ik veruit de meeste foto’s met mijn iPhone maakte sinds ik mijn eerste exemplaar kocht in 2010, maar weer vrij weinig tekende.

Het jaar wat ik inmiddels ook heb samengevat in een notendop én terugblik in beeld en waarop ik met wat gemengde gevoelens terugkijk. Een jaar waarin ik het slechtste in mensen heb gezien, maar gelukkig ook het goede en mooie. 2022 was gevuld met ontelbare momenten die nu herinneringen gaan vormen.

Morgen begint een nieuwe dag, een nieuw jaar, misschien wel een nieuwe kans. Een schone lei, een frisse blik, een ‘we zullen zien hoe de wind waait’. En bovenal is deze post de 2299e op EstrellaWeb, dus begin ik morgen met 2300. Toeval bestaat niet!

Fijne jaarwisseling!