Vandaag laat ik je een foto zien die voor mij echt ‘liefde’ symboliseert. Misschien niet op een manier die je zou verwachten bij liefde: Rode hartjes, roze wolken en zo, maar iets wat voor mij onbetwist met liefde te maken heeft en waar ik genoegen aan beleef en veel voldoening uit haal.

Deze foto maakte ik op Tweede Kerstdag, tijdens een fietstocht van ruim 30 km over onder meer Noordeloos en Meerkerk. Omdat ik die middag echt onwaarschijnlijk veel mooie foto’s heb gemaakt, volgt daar nog een verslagje over, maar deze foto springt er voor mij écht uit, daarom wilde ik ‘m graag uitlichten in een aparte post.

Het is de combinatie van factoren: Fietsen, een molen, een prachtige lucht, water en de natuur. Ik hou daar zó van! In het afgelopen jaar heb ik heel wat fietstochtjes rond bezoekjes aan molens gepland (zij het dan wel vrijwel altijd in de regio) en dat hoop ik ook het komende jaar weer te kunnen doen.

Mijn fiets bij de Boterslootse molen, Noordeloos