Het verzamelen van linkjes die leuk zijn om hier te vermelden, komt nogal in fases. Ik vergeet het te gemakkelijk. Maar een tijdje terug Pocket weer eens op mijn telefoon gezet en aangezien ik toch dagelijks de nodige artikeltjes doorspit dankzij Google Discover, zit er dan toch altijd wel weer iets bij waarvan ik denk: “Ja, daar kan ik wat mee!” Vandaag een nieuw overzichtje!

Fun

Vermakelijke chats

De makers van deze bsite sprokkelden wat opmerkelijke en vermakelijke chats bij elkaar, voor een glimlach op je gezicht!

Dierencartoons

Van schattige krijttekeningetjes, door naar schattige én erg grappige cartoon illustraties van dieren die ‘praten’ over hun dagelijks leven. Hilarisch!

Creatief

Krijten 2.0

Ik denk dat de meeste mensen als kind wel met krijt op straat hebben getekend, maar dit is wel next level! Van dit soort filmpjes krijg ik dan ook niet snel genoeg!

Hoe langer je kijkt

Dit is zo’n afbeelding waarbij je steeds meer ziet, hoe langer je ernaar kijkt. Geniaal stukje tekenwerk en leuk om echt even te gaan zitten voor dit ‘zoekspelletje’.

Oude kiekjes

Oude foto’s hebben altijd iets bijzonders, vind ik. Of ze nu uit het album van je opoe komen of gewoon van internet (en dus van wildvreemden). hier een verzameling van bijzondere oude foto’s die stuk voor stuk een fascinerend verhaal vertellen.

Tips

Handige huishoudtips

Het huishouden is van weinig mensen een hobby, dus hoe fijn is het dan, als dankzij een paar simpele tips bepaalde klusjes net iets minder vervelend of langdurig worden.

De beste iPhone tips

Een aantal handige iPhone tips waarvan zelfs ik een aantal nog niet kende. Terwijl ik over het algemeen dit soort lijstjes lees met: “Dacht je dat ik dát nog niet wist?”

Tips voor Google Maps

Ik grossier in de tips in dit lijstje, maar beter te veel dan te weinig toch? Google Maps is inmiddels zó ingeburgerd dat iedereen er waarschijnlijk wel mee overweg kan, toch is het ook leuk om minder bekende functies en handigheidjes te ontdekken!

 

Eten

Smulrecept

Ondanks dat koken niet mijn hobby is, vind ik het dan wel weer leuk om fijne recepten te verzamelen voor op mijn blog. Deze kaneelcrème met apple crumble deed me watertanden en schijnt nog gemakkelijk te maken zijn ook. Misschien ‘ns proberen!