Het verzamelen van linkjes die leuk zijn om hier te vermelden, komt nogal in fases. Ik vergeet ‘t te gemakkelijk, zullen we maar zeggen. Maar een tijdje terug toch Pocket weer eens op m’n telefoon gezet en aangezien ik toch dagelijks de nodige artikeltjes doorspit dankzij Google Discover, zit er dan toch altijd wel weer iets bij waarvan ik denk: “Ja, daar kan ik wat mee!” Vandaag een nieuw overzichtje!

De beste iPhone tips

Tips om tijd (of geld) te besparen zijn wat mij betreft altijd raak, zo dus ook dit lijstje met handige iPhone tips waarvan zelfs ik een aantal nog niet kende. Terwijl ik over ‘t algemeen dit soort lijstjes lees met: “Dacht je serieus dat ik dát nog niet wist??”

  1. iphoned.nl/tips/iphone-tips-week-16-2022/
Vermakelijke chats

Blijkbaar hebben we allemaal wel iets van voyeurisme in ons, omdat het zo nu en dan toch érg interessant is om andermans conversaties te lezen, vooral als die grappig of ronduit hilarisch zijn. Deze site sprokkelde wat opmerkelijke en vermakelijke chats bij elkaar, om een glimlach op je gezicht te toveren.

  1. kakhiel.nl/posts/20-vermakelijke-plaatjes-om-je-zondag-mee-door-te-komen
Krijten 2.0

Ik denk dat de meesten van ons in hun vroegere jaren weleens wat wat met krijt op stoeptegels of straatstenen hebben getekend, dit is wel next level. En ook nog eens heel schattig! Van dit soort filmpjes krijg ik niet snel genoeg!

  1. fb.watch/hHPs7VKy4s/

Dierencartoons

Van schattige krijttekeningetjes, door naar schattige én grappige cartoon illustraties van dieren die ‘praten’ over hun dagelijks leven. Hilarisch!

  1. demilked.com/funny-animal-comics-teo-zirinis/
Handige huishoudtips

Het huishouden is waarschijnlijk maar van weinig mensen een favoriete manier om je tijd mee te vullen, dus hoe fijn is ‘t dan, als je dankzij een paar simpele tips bepaalde klusjes toch het iets minder vervelend of langdurig kunt maken. Hier een lijstje…

  1. thefunpost.com/nl/never-things-surprising
Smulrecept

Ondanks dat koken niet mijn hobby is, vind ik het dan wel weer leuk om fijne recepten te verzamelen voor op mijn blog. Eigenlijk voor jou dus! Deze kaneel crème met apple crumble deed me in elk geval haast watertanden en schijnt nog heel gemakkelijk te maken zijn ook. Misschien toch ook eens zelf proberen?

  1. libelle.nl/eten-drinken/kaneelcreme-met-appelcrumble/

Tips voor Google Maps

Ik grossier in de tips in dit lijstje, maar beter te veel dan te weinig toch? Google Maps is inmiddels zó ingeburgerd dat iedereen er waarschijnlijk wel mee overweg kan, toch is het dan juist erg leuk om minder bekende functies en handigheidjes te ontdekken, om je Maps experience nog beter te maken!

  1. androidworld.nl/tips/6-google-maps-tips-die-je-misschien-nog-niet-kende
Oude kiekjes

Oude foto’s hebben altijd iets bijzonders vind ik. Of ze nou uit het album van je opoe komen of gewoon van internet (en dus van wildvreemden). Hier een verzameling van bijzondere oude foto’s die stuk voor stuk een fascinerend verhaal vertellen.

  1. buzzerilla.com/nl/use-powerful-fascinating-stories
Hoe langer je kijkt

Onderstaand een portret van een oude man. Of wacht… zie ik nou……? Dit is dus zo’n afbeelding waarbij je steeds meer ziet, des te langer je ernaar kijkt. En dan bedoel ik niet per se details van de tekening, maar ándere dingen, mensen of zelfs voorwerpen. Geniaal stukje tekenwerk en leuk om echt even te gaan zitten voor dit ‘zoekspelletje’.