De afgelopen week was relatief rustig, maar ik heb in verhouding tot de laatste paar weken, dan wel weer wat meer foto’s gemaakt. Nadat ik ‘t wekenlang heel druk heb gehad met van alles en nog wat, lag alles deze week opeens aardig stil. Maar ik heb me uiteindelijk toch wel vermaakt. Vandaag weer een terugblik.

dinsdag 6 december

Naar Lidl geweest omdat ze nu de dag- en nachtcrème hadden die ik al een tijdje wilde proberen. Helaas vond ik het dus geen succes. De nachtcrème voelt trekkerig op mijn huid en de dagcrème maakt m’n huid juist vettig. ‘s Avonds at ik weer eens appel-witlof salade van AH en voegde er zelf wat buffelkaas aan toe.

woensdag 7 december

Even een pakketje wegbrengen, werd spontaan een fietstochtje van zo’n 20 km. Was leuk! Onderweg onder meer de eerste 4 foto’s gemaakt. Op de terugweg begon het te regenen, waardoor ik even de Kringloop in gevlucht ben, waar ik in de buurt was. Daar scoorde ik 2 leuke colsjaals voor een prikkie. ‘s Avonds at ik soep met brood.

vrijdag 9 december

Eind van de middag even op pad geweest voor een boodschap en tot de ontdekking gekomen dat ‘t vrij mistig was. Meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om wat foto’s te maken. Een aantal die ik zelf erg mooi vind, volgen nog in een aparte post.

Vreemd genoeg was ‘t vervolgens opeens weer kraakhelder, getuige de foto van de winkelstraat met allerlei feestverlichting. Tot slot een foto van Chaya, waarvan je een bewerkte versie ook al in dit artikel voorbij hebt zien komen.

zaterdag 10 december

De twee kruiken die ik ooit voor Bas kocht, ook maar weer in gebruik genomen omdat het binnen gewoon écht koud is. Chaya vindt ‘t ook wel lekker! Verder droeg ik voor ‘t eerst m’n kersttrui met bijpassende kerststokken van HEMA, zette ik de hyacint die ik voor Sinterklaas had gekregen op de foto en at ik alwéér soep met brood.

zondag 11 december

Wakker worden met het idee dat ik me waarschijnlijk enorm zou vervelen deze dag en uiteindelijk juist heel druk geweest. Onder meer m’n kerstboom en kerstkaart. Chaya vindt de boom ook wel erg interessant. Tot nu toe uit veiligheidsoverwegingen alleen plastic ballen en hangers erin gedaan… Ook nog samen op de iPad bezig geweest. Ze vindt Magic Piano ook wel erg leuk. DJ Chaya!