Het was zonder meer een opmerkelijke week met een aantal uitersten. Saai was ie in elk geval zeer zeker niet, al heb ik in verhouding dan weer weinig foto’s gemaakt. De meeste afgelopen vrijdag en die heb je grotendeels al gezien in deze post. Hoe dan ook, heb ik toch nog wel wat beeldmateriaal over om een weekoverzicht te maken.

maandag 9 januari

‘s Middags op de fiets om een pakketje weg te brengen en wat boodschappen bij AH. Niet lang nadat ik thuis was, gebeurde er iets waardoor ik erg van slag raakte en dat ook dagen ben gebleven. Het is nog steeds niet helemaal bijgetrokken, maar gaat al wel weer wat beter gelukkig.

Op de heenweg van mijn ‘boodschappenrondje’ maakte ik deze foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ met een mooie wolkenlucht erachter. Net op tijd, want een paar tellen later kreeg ik een enorme duizeligheidsaanval. Handig als zoiets op de fiets gebeurt. :-D

Molen ‘Nooit Volmaakt’, Gorinchem

dinsdag 10 januari

Dinsdag weer praktisch dezelfde route afgelegd als maandag. Weer een Vinted-pakje weg te brengen en ik wilde even bij de Turkse winkel bij het Piazza Center kijken of ze soms simit hadden liggen. Dat niet, wel een ander lekker broodje!

Op de terugweg langs de HEMA lunchroom voor koffie met gratis tompouce voor mijn verjaardag. Thuis maakte ik deze foto van Chaya waar ik haar veel kleiner/jonger vind lijken dan ze is. Last but not least kwam de molensleutelhanger die ik de week ervoor had besteld met de post. Ik vind ‘m superleuk!

woensdag 11 januari

Ook woensdag weer praktisch hetzelfde rondje gereden met alwéér een pakje. Ik heb in principe 5 dagen de tijd om ze weg te brengen, maar ik rijd meestal gewoon apart voor elk pakketje. Op die manier krijg ik toch mooi wat extra beweging en de mensen die op Vinted iets van me kopen, vinden ‘t fijn dat ik meestal binnen 24 uur verzend.

‘s Avonds kreeg ik onverwachts bezoek. Omdat ik de dag erna jarig was en nog altijd nogal slecht in m’n vel zat, opperde Sven om ‘s avonds even langs te komen. Het was superleuk en gezellig! Voor die tijd had ik nog snel iets lekkers in huis gehaald.

Drankjes en chips

donderdag 12 januari

Tja en dan ben je dus jarig terwijl daar je hoofd niet echt naar staat en ik eigenlijk ook niet eens visite had verwacht. Uiteindelijk kwam ‘s middags mijn moeder en ‘s avonds Sander, dus toch maar even iets van gebak gehaald. Een monchou-taartje van HEMA die trouwens erg lekker was.

M’n moeder bracht een Bossche bol mee om me eraan te herinneren wat voor ouwe taart ik zelf ben geworden inmiddels. :-D Ik heb overigens niets over mijn verjaardag gemeld op mijn blog of social media omdat ik het beter vond om het in stilte voorbij te laten gaan. Op Facebook wel een paar felicitaties gehad, omdat mensen daar een melding krijgen als je ooit je geboortedatum hebt ingevuld op je profiel.

vrijdag 13 januari

Vrijdag was toch wel zonder meer de leukste en fijnste dag van de week. Zoals je dus al kon lezen, heb ik toen de hele middag en avond in Veen gezeten en me daar prima vermaakt. Ook liet ik daar al de nodige foto’s zien, maar deze vier niet.

Nog twee foto’s van de molen, één van de Maas en één van m’n rugtas met de mooie molen-sleutelhanger en een dikke flanellen blouse voor over m’n hoodie, voor ‘t geval ik ‘t wat koud zou krijgen in de molen. Ik had ook een jack aan, maar vind binnen met een jas aan zitten altijd een beetje gek of zo. :-)

zaterdag 14 januari

Zaterdag onverwachts naar Werkendam geweest om iets op te halen en het was dus nogal onstuimig weer. Het was al best even geleden dat ik met de pont was geweest en met dit soort weer vind ik dat altijd wel gaaf. Ik hou wel van een beetje actie!

In Werkendam ook nog een gelukje. Ik wil ook altijd even bij HEMA kijken en zag daar het truitje liggen waar ik zonder dollen al drie maanden naar op zoek was. Zeker vijf keer besteld maar steeds een andere gekregen. Alle winkels in de regio afgebeld (ook Werkendam), maar hij was dus nooit. En dan ligt ie daar zomaar, in de goede maat en ook nog voor de helft afgeprijsd. Als dat geen TBN (toeval bestaat niet) is!!

Op de pont

zondag 15 januari

De hele dag lekker in huis aan het rommelen geweest. Mijn boekenkastje wat anders ingedeeld, achterstallige klusjes gedaan, lekker opgeruimd en ook een foto gemaakt van m’n verjaardagscadeautjes en -kaarten. Alleen de koelkast die m’n moeder voor de helft heeft betaald als verjaardagscadeau, paste er niet op. :-)

Overigens ben ik eind van de middag nog op pad geweest om wat foto’s te maken, die komen nog in een apart artikel omdat het best mooie foto’s zijn geworden en ik sowieso nog wat inspiratie mis, dus dan kan ik dat daar mooi voor gebruiken!