Ik zei vandaag nog tegen iemand dat ik het onvoorstelbaar vind, dat de eerste maand van 2023 alweer op zijn eind loopt. Zonder dat ik nu heel veel bijzonders heb gedaan of meegemaakt, zijn die weken stilletjes aan toch voorbij gevlogen! Vandaag dus een terugblik op alweer de derde week van het jaar én van januari.

maandag 16 januari

Eigenlijk vrij weinig bijzonders gedaan. Ik droeg één van mijn favoriete hoodies. Eén van Hollister met camouflageprint die ik twee jaar geleden op Vinted heb gekocht. ‘s Avonds op bed in een tijdschrift wat ik heb gekregen liggen lezen. Heel inspirerend!

dinsdag 17 januari

Van dinsdag heb je al diverse foto’s (en een filmpje) kunnen zien in dit bericht, maar ik heb er meer, dus post ik er hier ook nog maar een aantal. Ik was dus ‘s middags en ‘s avonds in Wijk en Aalburg en in Veen. Thuis zette ik Chaya weer eens op de foto en de rest van de foto’s maakte ik aan de goede kant van de rivieren. :-)

woensdag 18 januari

Oefenen met ‘molenknopen’ leggen. Ben er nog niet helemaal uit, maar dat komt wel goed. En zo’n computermeubel leent zich ook niet heel erg goed hiervoor, heb ik wel ondervonden inmiddels. Verder nog een foto van molen Nooit Volmaakt die ik maakte tijdens een ommetje eind van de middag.

donderdag 19 januari

Boodschappen gedaan (ik wil overstappen van AH naar Jumbo omdat ik dat toch wel een fijnere en vooral goedkopere winkel vind) en ‘s avonds weer lekker gehoepeld. Dit keer alleen wel heel erg los gegaan, waardoor ik uiteindelijk wel even gesloopt was en minstens een half uur op de grond heb gezeten!

Moe van het hoepelen

vrijdag 20 januari

En toen lag er opeens sneeuw, best rare gewaarwording! Natuurlijk vroeg dat om wat foto’s, dus ben ik rond het middaguur even een rondje gaan lopen om wat plaatjes te schieten, waarvan je de meestal al hebt kunnen zien in dit bericht.

Verder kocht ik een nieuwe lippenbalsem waar ik sindsdien hélemaal weg van ben. Hij is van Zeeman, kost maar € 1,39, het ziet er supercute uit, smaakt écht naar honing en last but not least is het ook echt een fijne lipbalsem, blij mee!

zaterdag 21 januari

Op de terugweg van een gezellige koffieafspraak met Sander, nog een paar plaatjes van ‘Nooit Volmaakt’ geschoten. Vond de combinatie van het geeloranje licht (wat ik normaal juist lelijk vind) met de haast staalgrijze omgeving wel mooi contrasteren en vind dit de mooiste foto van de vier die ik heb gemaakt.

Molen Nooit Volmaakt, Gorinchem

zondag 22 januari

Zondag voor het eerst in heel lange tijd weer eens een echte wandeling gemaakt. Ik merk sinds een tijdje dat het toch wel weer gaat kriebelen om weer meer te lopen, al voelt het nog altijd raar en doelloos zonder hond. Maar ik heb het altijd fijn gevonden en het is ergens ook wat laagdrempeliger dan een eind gaan fietsen.

Ik liep een rondje van 6 km over de dijk en via het parkje bij Dalem (Woelse Donk heet dat volgens mij) terug richting huis. Dat parkje heb ik sinds begin vorig jaar (toen Bas er nog was) niet meer gezien, de hekken waren nu eindelijk verdwenen dus je kon er weer doorheen. Heel rare gewaarwording wel, ook wel even lastig.