Nou, dat was weer eens een ‘ouderwets’ stille week op mijn blog. Op dat artikel over die gebroken neus na, wat eigenlijk een soort noodgreep was omdat ik nul inspiratie had voor iets anders en er maar iets grappigs van probeerde te maken. De afgelopen week was mentaal gezien wat onrustig en daarnaast heb ik sowieso ook niet zo veel meegemaakt. Desondanks heb ik wel een paar foto’s…

maandag 23 januari

Een rustige en zelfs vrij saaie dag. Ik maakte een foto van Chaya waar ze mooi zit te kijken en een foto van een kop koffie met één van m’n favoriete molen-theelepeltjes. Ik heb er inmiddels een stuk of vijf en vind dat gewoon erg leuk. Ik heb pas ook een superleuke molenbeker besteld, op Vinted nota bene!

dinsdag 24 januari

Een paar keer op de fiets weg geweest, waaronder om iets van de Weggeefgroep op te halen in een hoek van Gorinchem waar ik nooit kom en dan ook nog in het donker. Dat was effe lastig! ‘s Middags boodschappen gedaan en tussen de bedrijven door een poosje op de bank gezeten (wat maar zelden voorkomt), waar Chaya dankbaar gebruik van maakte. Ze vindt het heerlijk om onder een dekentje te liggen.

Slaap poesje, slaap

woensdag 25 januari

Bij de supermarkt een paar interessant ogende kaashapjes voor in de airfryer op de kop getikt en ‘s avonds kwam molenaarmaatje Sven langs, die ook nog eens lekker eten meebracht. Ondanks dat ie vrij snel weer weg moest, was het wel superleuk!!

donderdag 26 januari

Donderdag at ik de restanten van de broodjes van de vorige avond op, maar dan met ander beleg en eind van de middag zag ik dat ze bij de HEMA kant-en-klare spaghetti hadden. Ik ben niet dol op kant-en-klaar maaltijden, maar die van HEMA zijn vaak wel goed. Deze viel daar helaas niet onder: niet voor herhaling vatbaar!!

vrijdag 27 januari

Vrijdag ook weer even weg geweest voor een paar boodschappen, wat dingen uit de reclame en mezelf getrakteerd op zo’n zalig chocoladetoetje en ook een drankje wat me erg lekker leek. Het smaakte inderdaad prima, maar wel mierzoet!

Boodschappen

zaterdag 28 januari

Zonder meer de meest actieve dag van de hele week Begin van de middag door de taxi opgehaald om naar m’n moeder te gaan voor haar verjaardag. Dat duurde langer dan gepland omdat er nog iemand in een andere wijk opgehaald moest. Zodoende wel gezien dat De Hoop hier in Gorinchem na weken eindelijk weer draaide.

Bij m’n moeder heerlijke zelfgemaakte advocaattaart gegeten en koffie waar toevallig een regenboog op viel door een glazen hangertje voor het raam. Eind van de middag haalde Sven me op en ben ik de rest van de avond daar geweest. Wat ook weer heel gezellig was! En dan ben je dus zomaar bijna de hele dag onder de pannen!

zondag 29 januari

Zondag tot heel laat geslapen en tegen vieren besloten dat ik wel weer eens binnen wilde kijken bij de Gorkumse ‘De Hoop’. Helaas bleek de molenaar tot 4 uur te draaien in plaats van 5, dus ben ik maar heel even binnen geweest. Geeft niet, komt wel weer. ‘s Avonds ruim een uur aan het hoepelen geweest, wat Chaya ook leuk lijkt te vinden!