Een terugblik op de allerlaatste week van 2022. Maar wat ben ik blij dat het ‘normale leven’ inmiddels weer is begonnen! Vandaag nog één keer achterom kijken dus naar de ‘feest’ maand en naar 2022 en dan gaat dat boek lekker dicht!!

maandag 26 december

Waar ik het liefst beide kerstdagen op de fiets had gezeten, kon dat qua weer alleen op Tweede Kerstdag, maar dat was wel meteen een prachtige dag! Ik fietste ruim 30 km over Noordeloos en Meerkerk met koffiestop bij Starbucks. Ik schrijf hier trouwens nog een apart artikel over.

De foto’s van molen Nooit Volmaakt (ik kon niet kiezen) maakte ik kort na vertrek, in mijn molenboek blijkt ook molen de hoop in Veen te staan en er zat chocolade in de brievenbus, een kerstcadeautje van Sander!

dinsdag 27 december

Vanaf dinsdag ben ik heel druk geweest met ‘t schrijven van de jaaroverzichten voor m’n blog (deze en deze) en het tekenen van een nieuwjaar-illustratie, waar nog heel wat meer werk in ging zitten dan gedacht (ruim 5 uur voor de illustratie alleen al). Tijd om foto’s te maken had ik niet, alleen deze van een heerlijk slapende Chaya.

Slapende Chaya

donderdag 29 december

Weer de hele dag druk geweest met schrijven, dus blij dat ik er ‘s avonds even uit kon voor een boodschapje in de stad. Het was koopavond en op de terugweg liep ik sinds heel lange tijd weer eens langs molen Nooit Volmaakt en maakte wat foto’s met night mode. Jammer vind ik wel, dat de kleur van de verlichting heel warm is, wat niet mooi oogt op foto’s. Vandaar ook de zwart-wit en sepia bewerkingen. :-)

vrijdag 30 december

Ook vrijdag weer druk in de weer met m’n iPad. Die af en toe in beslag werd genomen door de kat, die óf een spelletje wilde spelen (vliegenmep-spel of Magic Piano) óf ze ging er gewoon pontificaal bovenop zitten, zoals op deze foto.

De iPad kat

zaterdag 31 december

Mijn nieuwe leren rok van de Zeeman maar eens aangetrokken ondanks dat ik niks te vieren had, de bestelde oliebollen opgehaald bij de HEMA en die met ‘t flesje cava en appelbubbelsap (ook allebei van HEMA) op de foto had gezet.

Ik probeerde een feestelijke selfie te maken als jaarafsluiting en heb ‘s nachts een half uur buiten gestaan om vuurwerkfoto’s bij de molen te maken, maar dat bleek niet zo’n succes. Eenmaal thuis stortte mijn aanvankelijk goede stemming finaal in en raakte ik in een enorme dip. Ik ben het nieuwe jaar huilend begonnen. Great!

De foto van de molen is ook meteen de laatste van dit weekoverzicht. Het waren er niet zoveel dit keer. Zoals gezegd ben ik blij dat het gewone leven weer is begonnen!