Week zes van 2023 die dan ook begint op de zesde van de maand. Ik hou ervan! Ook deze week was relatief rustig, met helaas nog altijd onrust vanwege de buikpijn waar ik het al eerder over had en vanwege het naderende jaarlijkse borstonderzoek, maar over het algemeen heb ik me eigenlijk best oké gevoeld. Vandaag een terugblik!

dinsdag 7 februari

Maandag was dus echt zo’n dag die maar niet op gang wou komen, foto’s heb ik ook niet gemaakt. Dinsdag wandelde ik een rondje door de stad en maakte ook wat foto’s van de twee Gorkumse walmolens ‘De Hoop’ en ‘Nooit Volmaakt’. Veel mensen weten ‘t niet, maar er staan in totaal vier molens in heel Gorinchem. ‘Nog maar’ vier, moet ik eigenlijk zeggen, want ooit waren er zelfs nog meer!

Verder nog een foto van superleuke plastic tasjes met bedrukking die ik ergens heb besteld en een heerlijk broodje hamburger wat ik had gemaakt als avondeten.

woensdag 8 februari

Je hoort mensen weleens zeggen over iets wat ze gekocht hebben: “Het riep mijn naam!” Op dit blikje staat letterlijk mijn naam, alleen dan met ‘oy’ ervoor, een beetje alsof er ‘Hoi Ester!’ staat. Die ging dus mee naar huis, maar het was écht niet lekker.

Drankje met mijn naam

donderdag 9 februari

Zoals ik een paar dagen geleden al schreef, was ik donderdag met Chaya op pad vanwege haar sterilisatie. Zoals je hebt kunnen lezen, is alles dus goed gegaan, hier een foto die ik in dat artikel niet had gepost. Het is toch zo’n stoer ding! Ernaast de foto van molen De Hoop in Veen die ik al wél had gepost, maar die hier ook best nog een keer mag, zo mooi vol in de zeilen!

vrijdag 10 februari

Eindelijk maar eens werk gemaakt van het fotolijstje wat al zeker twee maanden op één van de stoelen bij de eettafel ligt, hier wilde ik een foto van Bas in, maar ‘t kwam er steeds niet van. Nu dus wel, al vond mijn printer het fotopapier te dik en krijg je dan dus halve foto’s. Meh!

Verder een foto van Chaya die volgens mij post verwacht, een echt bakkie HEMA en een blond biertje wat ik voor 50 cent had gescoord bij Jumbo. Conclusie: De gewone biertjes van dit merk (huismerk) smaken een stuk beter!!

zaterdag 11 februari

Een foto van Chaya die op tafel zat terwijl ik op de iPad bezig was met een tekening, verder een soort outfit foto (blij met m’n nieuwe groene hoodie die ik in de sale had gescoord) en ik kon eindelijk m’n molenhangertje dragen. Ik had er namelijk nog geen kettinkje voor en die kwam zaterdag binnen. Mooi zo bij het hartje van Bas!

zondag 12 februari

Van deze dag (nog) geen foto’s ook al is de dag pas half om, maar ik verwacht er ook geen te maken. Ga verder met tekenen en heb een interessant archiefstuk over de Gorkumse molens gevonden wat ik dolgraag wil gaan lezen. En aangezien dat 75 pagina’s tekst zijn, veelal in ‘oude stijl’ geschreven, ben ik daar wel even zoet mee!!