Week 7 alweer… Seriously? Voor mijn gevoel is het pas net 7 januari geweest en dan zitten we nu dus al in de zevende week van ‘t het jaar. Time flies!! De afgelopen week was in veel opzichten net effe anders, op mentaal gebied wat pieken en dalen gehad en tot halverwege de week tot over m’n oren in een tekenproject, wat sowieso al lang geleden is, dat ik echt zo intensief met tekenen bezig ben geweest.

Dit keer wederom een beschaafd aantal foto’s, al maakte ik er vrijdag aan de overkant van de rivier aardig wat, maar ‘t gros daarvan heb je al kunnen zien in deze post. Wat er nog over is gebleven, zie je in dit weekoverzicht!

maandag 13 februari

Als ik pizza eet, is dat hooguit 2 of 3 keer per jaar, maar dan geniet ik er ook wel écht van. Ik lust overigens maar één of twee soorten pizza en van die diepvrieszooi hoef ik sowieso niet. Dus haal ik er heel soms één bij de pizzeria. Ook altijd dezelfde. Chaya had ook wel interesse, maar toen ik haar een stukje gaf, hoefde ze het niet. 😀

‘s Middags was ik overigens met Chaya naar de dierenarts terug geweest omdat ‘t wondje van de sterilisatie vorige week donderdag, was gaan opzwellen. Na erover te hebben gebeld, kon ik ‘s middags langs komen. Ik had alleen de pech dat ik ondanks 5x checken, tóch de verkeerde pont had en toen kon ik dus met Chaya in m’n rugtas, onverricht ter zake weer naar huis en een dag later wéér terug. Kak!

Pizza eten met kittens!

dinsdag 14 februari

Ik had boodschappen gedaan en scoorde 2 Dukes biertjes voor woensdagavond, wanneer Sven weer naar mij zou komen. Er kwam een Valentijnskaartje met de post (van m’n moeder) en ik ging dus opnieuw naar de dierenarts. De zwelling bleek een reactie op het hechtmateriaal, er hoefde niks aan te gebeuren en ‘t kostte ook niks!

Omdat ik de vorige dag de terugweg ook was gaan fietsen en dat prima was gegaan met Chaya, besloot ik dat opnieuw te doen zodat ik uiteindelijk toch maar twee pont-kaartjes hoefde te gebruiken en niet vier, vanwege de vergissing de dag ervoor. Dus weer met Chaya op m’n rug van Woudrichem naar Gorinchem gefietst. Stoer katje!

woensdag 15 februari

Met de Chromecast aan het klooien geweest op de tv (die deed wat raar) en dan zet je de tv aan en komt er een foto van een molen op. Nice! Verder rondde ik een teken-project af waar ik de vrijdag ervoor aan was begonnen.

Stom toeval dat het precies op 15 uur en 15 minuten was op 15 februari, vond dat wel mooi. Op de derde foto zie je het resultaat ingelijst en al. Kan daar verder nu niet echt iets over vertellen (is een heel verhaal), maar dat komt misschien later nog wel. Het is sowieso mijn derde dierenportret en de eerste van een kat.

vrijdag 17 februari

Donderdag was nogal een ‘dipdag’, foto’s maakte ik niet, ik heb veel geslapen. Vrijdag was gelukkig een stuk beter, hierover heb je dus in ‘t eerder genoemde artikel kunnen lezen. Hier nog een paar foto’s van die dag.

Eén genomen vanuit een raampje op de steenzolder van de molen. Die witte hekjes zijn van de stelling, dus best hoog. Eén van de molen vanuit de uiterwaarden en nog een foto van Doortje, het hondje van Sven en Gerard. Tot slot een foto die ik maakte toen ik Gerard meehielp met zijn bardienst bij de fanfare in Nieuwendijk.

zaterdag 18 februari

‘s Middags koffie gedronken bij HEMA en niet veel later op de fiets naar Hoog Dalem, waar ik een supergave lamp in industriële stijl kon ophalen die op de weggeefhoek op Facebook stond. Daar heb ik nog geen foto van, die komt nog wel. Hij hangt sowieso ook nog niet omdat ik dat niet zelf kan, dus ligt zolang in de berging.

Hieronder een foto van Chaya die er als een standbeeldje bij zat en een glaasje rode wodka. Die kwam ik tegen bij de Jumbo en aangezien ik dat vroeger erg lekker vond dacht ik, laat ik eens proberen of ‘t me nog steeds smaakt. Ik was alleen de ijsklontjes vergeten, die heb ik er later nog bij gegooid.

zondag 19 februari

Op zich niet zoveel bijzonders gedaan, hele dag flinke koppijn gehad dus ‘s middags een poos op de bank gelegen met rustige muziek op m’n oren. Soms helpt dat beter dan een pijnstiller gek genoeg! Verder niet één, maar zelfs twee foto’s van Chaya die ik allebei erg leuk vind.

Tot slot mijn molenboekje weer bijgewerkt. Als er dingen zijn die ik wil onthouden / opschrijven, zet ik die meestal in een concept in mijn telefoon om al die concepten later dan weer uit te werken in m’n boekje. Dat vind ik een stuk praktischer dan elke keer dat boekje meenemen en ter plekke dingen opschrijven.