Na een stille week op mijn blog met enkel dit wat minder gezellige artikel, vandaag maar ‘ns een weekoverzichtje online knallen. Ik schreef in die van vorige week al dat ‘t een wat merkwaardige week was geweest, nou het kon dus gekker: Ik heb mentaal gezien wel wat uitersten gehad afgelopen week en het was ook zo’n week waarvan je nooit had kunnen vermoeden hoe dingen lopen. Veel leesplezier.

maandag 20 februari

Op pad geweest voor boodschappen en naar het pakketpunt, waar ik al voor de vijfde keer voor niks was, omdat ik steeds weer vergeet dat ze dicht zijn op maandag! Maar, desondanks toch niet voor niks weg geweest en weer wat lichaamsbeweging gehad!

Ik had mijn tompouce-sokken van de HEMA weer eens aan (alleen voor de foto over m’n broek heen) en at ‘s avonds een broodje knakworst, iets wat ik in geen jaren meer op heb. Vond ‘t lekker maar werd er ook al vrij snel misselijk van en kon niet alles op.

dinsdag 21 februari

Vorige week had ik een dipdag, nu weer één, ik mag toch echt hopen dat ik voorlopig even van dit soort dagen gespaard zal blijven, want ze zijn hels. Veel op bed gelegen, maar tussendoor nog even snel heen en weer geweest naar ‘t pakketpunt wat nu wél open was en daarbij onderstaande foto gemaakt van de ‘Nooit Volmaakt’.

Molen Nooit Volmaakt, Gorinchem

woensdag 22 februari

Woensdag opnieuw met pakketjes in de weer, soms voel ik me net ‘n pakketbezorger. Verder vrij weinig bijzonders gedaan en voornamelijk thuis geweest. Ik kreeg eind van de middag telefoon van het ziekenhuis dat ik de volgende ochtend voor de geplande mammografie kon, in plaats van 13 maart. Omdat ik op ‘n uitvallijst stond. Dat overviel me even, maar wel fijn dat ‘t alsnog snel kon.

Pakketjes

donderdag 23 februari

Om 11:50 kon ik dus terecht voor de mammografie, wat flink uitliep, wat niet fijn is als je toch al super gestrest en angstig bent. Gelukkig was alles in orde en hoefde er ook geen echo. Nog een uur later zat ik al in de taxi op weg naar Veen, waar ik de rest van de middag en avond ben gebleven. De overige foto’s maakte ik daar.

vrijdag 24 februari

Ook vrijdag was ik ‘s middags en ‘s avonds weer in Veen te vinden, dat was niet echt gepland, maar een beetje een spontane inval en die zijn vaak juist het leukst! Het was weer leuk, fijn en gezellig, ik heb weer ladingen foto’s en filmpjes gemaakt (daarover later meer) en ook meegeholpen met bakmixen verwerken voor in de molenwinkel.

zaterdag 25 februari

Het weekend was een stuk minder. Zaterdag werd ik wakker met een enorm grieperig gevoel, een kop vol snot en koortsig. Sinds de avond ervoor had ik het idee dat ik ook weer opnieuw blaasontsteking kreeg. Omdat ik me ziek voelde, lukte ‘t ook amper om water te drinken. Ik heb veel op bed en later op de bank gelegen. Shitdag.

Chaya

zondag 26 februari

Het grieperige gevoel had ik inmiddels achter me gelaten, maar het blaasontsteking-gevoel was erger geworden, dus ik heb tegen heug en meug liters water naar binnen gewerkt en ging me daar ook weer steeds beroerder van voelen. Chaya vond het wel interessant, die wil tegenwoordig elke keer mee op de wc en als ik de kraan zachtjes laat lopen in de wasbak, vindt ze dat ook wel wat. Gek ding…