Het is al sinds ruim een maand dat ik niet zo lekker in m’n vel zit. Veel last van onrust, neerslachtige gevoelens, stemmingswisselingen. Soms mét een reden, maar ook vaak genoeg zonder. Moeilijke dagen die zich als een eindeloze ketting aan elkaar lijken te rijgen. Wakker worden met een ellendig gevoel en maar hopen dat het in de loop van de dag wat bijtrekt. Soms gebeurt dat, soms ook niet.

De aankomende maand gaat ook wat lastig worden, omdat Sven tot eind april in Afrika zit. De afgelopen periode is onze band heel hecht geworden en dan is het gewoon moeilijk om iemand te moeten missen, zeker als je je toch al niet fijn voelt.

Daarom heb ik besloten niet alleen mijn blog de komende dertig dagen een boost te geven, maar hopelijk ook mezelf. Ik heb ‘t plan opgevat om een 30 dagen challenge te gaan doen waarbij ik elke dag een artikel schrijf waarin ik iets benoem waar ik die dag dankbaar voor ben.

Ik vind het sowieso belangrijk om altijd stil te staan bij mooie, fijne en goede dingen in het leven, de lichtpuntjes, glimlachmomentjes, wat je ‘t ook wilt noemen. Alles wat ons gegeven wordt, maar waar we vaak ook zo achteloos aan voorbij gaan…

Vandaag ben ik dankbaar voor de inspiratie die me op het idee bracht om dit te gaan doen, en ook voor de ingeving die ik gister kreeg om nog een ander projectje te doen de komende maand, maar dat heeft dan weer niets met mijn blog te maken.

Ook ben ik van plan de komende weken enkele molens te bekijken. Onder andere een bezoekje aan De Vlinder in Deil, staat al een half jaar op de planning. Misschien deze zondag naar molen ‘De Onvermoeide‘ in Raamsdonksveer. En als ‘t weer mooi weer wil worden en ik de molen in Veen erg mis, wil ik daar ook een keer langs fietsen.

Waar ben jij dankbaar voor vandaag?