Inmiddels op de derde dag van m’n challenge aanbeland. Eigenlijk heb ik vandaag het gevoel dat ik van die 3 het liefst een 30 zou maken, maar ja, ik kan de tijd niet vooruit zetten en ergens.. is dat maar goed ook. Want dan zouden we wel in een rare wereld leven, als iedereen zomaar aan de tijd kon prutsen.

Vandaag bracht ik na lang twijfelen (vanwege het weer) een bezoekje aan de molen in Raamsdonksveer. Een plek waar ik sowieso vrijwel nooit kom en die molen had ik nog nooit gezien. En dat is dus ook meteen hetgeen waar ik deze dag dankbaar voor ben. Een nieuwe molen bezoeken!

Niet letterlijk nieuw natuurlijk, het ding staat er al sinds 1890, maar voor mij is hij dus wel nieuw, dus vandaar. Deze molen wordt niet (meer) gebruikt om te malen, maar ‘t is sowieso leuk om ‘m eens gezien te hebben. Hij staat midden in een hertenkampje in het dorp en is vanwege zijn imposante hoogte, niet mis te kijken!

Mocht je ‘t leuk vinden, op Facebook heb ik een bericht met foto’s gedeeld, en een video. Omdat ‘t nogal donker en grauw weer was, vind ik het beeldmateriaal niet écht mooi, maar ik heb mijn bezoekje in elk geval vast gelegd. Fijne afleiding, mooie molen en ook een poosje gekletst met molenaar Jelle, die ik weer ken via Sven.