Ondanks dat ik vandaag geen beste dag heb, zijn er toch maar liefst 2 dingen waar ik dankbaar voor ben. De eerste ingeving was ‘ik kies één van de twee om in m’n post te zetten’ maar waarom zou ik kiezen? Van dingen als dankbaarheid en positiviteit is het tenslotte altijd een gevalletje ‘hoe meer, hoe beter’!

Vanmorgen was ik voor ‘t eerst in lange tijd weer eens op de markt om aardbeien te kopen. M’n eerste aardbeien van ‘t jaar, dat is altijd echt even een momentje. Ik ben gék op aardbeien en haal ze ook al sinds jaar en dag bij dezelfde kraam. Thuis kon ik me niet echt beheersen en heb ik één van de twee bakjes meteen leeggegeten! ♡

Aardbeien!

Het tweede waar ik dankbaar voor ben, was iets wat ik zag toen ik net ‘t koffiezaakje uit liep waar ik mezelf op een cappuccino had getrakteerd. Ik vind het altijd prachtig om een silver lining te zien. Zo’n oplichtend randje achter een wolk, van het zonlicht wat erachter schijnt.

Precies toen ik naar buiten liep, zag ik dat ook. En de zon die er net achter vandaan piepte terwijl op hetzelfde moment een heel stel vogels voorblij vloog, ogenschijnlijk in de richting van de zon. Ik had m’n telefoon in m’n handen dus kon er ook een foto van maken, een beeld wat op de één of andere manier heel bijzonder en ‘pakkend’ is voor mij en precies op een goed moment kwam. Ik schreef er ook over op Facebook.

Silver lining

Waar ben jij dankbaar voor vandaag?