De eerste week van mijn Dertig Dagen Dankbaar challenge zit er bijna op, al voelt het nog steeds als een héleboel dagen. Ook vandaag was helaas geen beste dag, maar ik zou ik niet zijn, als ik niet tóch zou proberen om er iets van te maken. Dat deed ik dus ook op deze grijze woensdag.

Omdat ik thuis nog geen minuut stil kon blijven zitten, besloot ik dat ik van die drang om in beweging te blijven maar gebruik moest maken en stapte op de fiets voor een rondje Woudrichem. Even struinen bij de Action en een doosje paracetamol gekocht bij de Trekpleister omdat m’n koppijn niet te harden was.

Uitwijkse molen, Uppel

Vervolgens besloten dat ik ook nog wel even bij de molens in Uppel wilde kijken, waar ik, ondanks het nogal saaie weer, toch best een aantal leuke foto’s heb gemaakt. Ik heb een rondje gelopen om de Uitwijkse molen, allerlei details in me opgenomen.

En ‘t ‘wonder’ wat ik vaker bij een molen heb meegemaakt geschiedde opnieuw: Even vergat ik alles waar ik me vervelend om voel of druk om maak. En dat realiseer je dan achteraf, wanneer je weer weg bent. Precies dat zen momentje, was hetgeen waar ik vandaag heel dankbaar voor ben!