Week tien alweer? Seriously?? Jongens wat gaat de tijd hard. Zo cliché als ‘t klinkt, zo waar is het. Maar we zitten in elk geval aan de ‘goede kant’ van het jaar, zo richting ‘t voorjaar en mán wat ben ik daaraan toe!!

De eerste maanden van het jaar zijn voor mij altijd wat saai. Het is vaak nog niet echt weer voor fietstochtjes, nu Bas er niet meer is wandel ik ook nog nauwelijks en verder gebeurt er gewoon weinig. Ik heb de laatste tijd ook té weinig omhanden en daar baal ik een beetje van. Zeker omdat ‘t in m’n kop ook onrustig blijft en ik te weinig afleiding kan vinden om daar echt goed mee om te kunnen gaan. Nu een terugblik.

maandag 6 maart

Op pad geweest voor wat boodschappen met dit keer extra veel vitamines. Ik had het idee dat er een verkoudheid op kwam zetten, dus vond dat ik wel even een boost kon gebruiken. En of het aan de ‘pitamientjes’ lag of niet, het hielp wel want nog altijd niet verkouden. Mooi! Ook een biefstukje valt voor mij in de categorie ‘powerfood’! Lekker veel ijzer en met de nadruk op ‘lekker’.

dinsdag 7 maart

Chaya heeft tegenwoordig de gekke gewoonte om steeds op de plee te gaan zitten. Vindt ze helemaal super! Verder had ik de maandelijkse afspraak bij mijn huisarts en kwam ik op weg daarheen een model Volkswagenbus tegen wat ik nooit eerder had gezien. Bizar genoeg, had ik net de nacht ervoor een hele aparte droom gehad waar dus een Volkswagenbusje in voorkwam. Maar dan weer niet zo’n moderne!

donderdag 9 maart

Woensdag geen foto’s gemaakt, dus ‘hop’ ik meteen door naar donderdag. Weer met Sven afgesproken om naar Veen te komen. Ik nam chocoladebroodjes mee die Chaya ook wel lekker vond ruiken (héél erg slecht voor katten, chocola) en onderweg zag ik de Witte Molen in Meeuwen, maar was nét te lat voor een fatsoenlijke foto.

Op de molen dit keer geen foto’s gemaakt, druk meegeholpen met zakjes scheppen, stickeren en strikken en het was sowieso ook donker weer, dus dan krijg je nooit echt mooie foto’s. ‘s Avonds ook nog even mee geweest naar ‘De Twee gebroeders‘, waar ik wel enkele foto’s maakte, maar dat was niet veel soeps in ‘t donker en met regen.

zaterdag 11 maart

Vrijdag was een héél ellendige dag die ik liever zo snel mogelijk uit mijn systeem wis. Zaterdag was ook niet geweldig, maar ik heb in elk geval m’n best gedaan om mezelf afleiding te bezorgen, met onder andere een fietstochtje naar de kringloop én naar Arkel, waar je trouwens gister al over kon lezen.

Op de eerste foto m’n geliefde bakkie cornflakes en een banaan. Als ik erg slecht in m’n vel zit, lukt eten amper, als ik iets eet gooi ik ‘t eruit. Dus na een dag ongepland vasten, maar even rustig aan begonnen om mijn darmflora niet gelijk over de zeik te helpen. Tot slot twee foto’s die ik niet in het artikel van gister had geplaatst.

zondag 12 maart

Zondag nog altijd veel last van een sterk wisselende stemming, dus maar weer op de fiets, omdat ik merk dat dat ook hiervoor soms werkt en het is nog super gezond ook. Thuis ben ik ook wat aan ‘t rommelen geweest. Het bordje wat ik bij de kringloop had, heeft een leuk plekkie gekregen bij die ik in januari van Sven had gekregen, ik maakte m’n eerste voorjaarsbloemenfoto van ‘t jaar en at een bakje frambozen leeg. Echt véél fruit gegeten de afgelopen week!