Alweer aan de late kant met het weekoverzicht, gister was ik erg moe, vandaag had ik een extra huisarts-afspraak en ben ik druk bezig geweest om een slideshow systeem te installeren en naar m’n zin aan te passen, wat ik in de toekomst wil gaan gebruiken voor artikelen waarin ik veel foto’s wil kunnen verwerken zonder ‘cluttering’. Vandaag in elk geval de wekelijkse terugblik met ook redelijk wat foto’s. Enjoy!

maandag 13 maart

Begin van de middag met een fietskar vol oud papier naar het industrieterrein om de boel daar in een enorme container te mieteren. De vrijdag ervoor was het oud papier geweest, maar was ik ‘t vergeten. Verder een rondje door de stad gewandeld en wat foto’s van de twee molens in de binnenstad gemaakt.

dinsdag 14 maart

Zelf pizza gemaakt (weer eens wat anders dan een ronde) die erg lekker was. Verder een slaperige selfie en een foto van m’n nieuwe toetsenbord. Ik heb al jaren dezelfde, soms met blauw licht en soms met regenboogkleurtjes, die ik wel het leukst vind. De oude was echt compleet afgeragd, dus tijd voor vervanging…

woensdag 15 maart

De dag begon met een foto van Chaya en daarna stemmen, waar ik een rondje langs de molen en de stadswal aan vastplakte. Op dat stuk van de wal ben ik dus niet meer geweest sinds Bas is overleden en ondanks dat dat nu ruim acht maanden geleden is, vond ik het nog steeds vreselijk lastig. Voorlopig blijf ik daar nog weg…

‘s Middags had ik ook wel zin om een stukje te fietsen, daarover kon je al lezen in dit artikel, hier nog een tweetal foto’s die daar niet in staan. Ikzelf klaar voor vertrek en een zwart-wit foto van molen Nooit Gedagt in Woudrichem die ik best tof vind.

donderdag 16 maart

Donderdag was ik weer in Veen, omdat ik ook weer best mooie foto’s en een leuke video heb gemaakt, wil ik daar ook nog ff een apart artikel aan wijden, al wordt het wel steeds lastiger om een originele titel te bedenken! Het was in elk geval weer ‘n fijne dag en hier alvast een voorproefje. Het boekje op de eerste foto kocht ik voor Sven en Gerard omdat ze deze week aan een grote reis naar Afrika beginnen.

vrijdag 17 maart

Ik had met m’n moeder afgesproken ‘s middags bij de Pannenkoekenbakker te gaan eten in Woudrichem, dus stak ik met de pont over. Dat gebeurt tegenwoordig niet zo vaak meer sinds Bas er niet meer is en ook sinds de pont nogal duur is geworden. Op de derde foto zie je molen ‘De Hoop’ gefotografeerd vanaf de veerdienst, tot slot een foto van de pannenkoeken. Het was erg lekker, wel veel!

zaterdag 18 maart

Begin van de middag een stukje gefietst en daarbij mooie narcissen en roze bloesem gespot. Helaas vind ik de foto’s niet heel mooi, maar wilde ‘t toch even vastleggen. Ik ben dol op het begin van het voorjaar!

‘s Middags koffie met Sander bij HEMA, wat wel goed uit kwam omdat ik me niet zo fijn voelde en wel afleiding kon gebruiken. Tot slot een zwart-wit foto van molen de Hoop waar net een stel kauwtjes heen vliegt om één van de wieken te confisqueren als zitplaats met ‘t beste uitzicht over de stad!

zondag 19 maart

Ondanks dat het niet echt lekker weer was, toch een rondje van zo’n 15 km gefietst en onderweg foto’s gemaakt van een bruggetje, de Oostmolen en witte bloemetjes. In de avond nog even naar de molen gelopen en daar even gezeten.

Ik zit tegenwoordig graag op de oude molenas die naast de molen ligt, het is wel wat minder comfortabel dan de verderop gelegen bankjes, maar ik voel de connectie met de molen daar nog sterker en dat brengt me rust op de één of andere manier. Tot slot een foto van mijn fiets met zijn schaduw tegen de molenromp.