Tussen alle dertig dagen berichten door, ook nog een weekoverzicht. Dat betekent 2 artikelen vandaag, moet ook kunnen voor een keer! Ergens heb ik voor mezelf ooit ‘n soort van regel ingevoerd dat ik maar één artikel per dag ‘mag’ plaatsen, maar soms moet ik ook gewoon even schijt hebben aan m’n eigen ‘regels’, toch?

Vandaag in elk geval een terugblik op de afgelopen week met relatief weinig foto’s dit keer. Ik zat niet zo lekker in m’n vel en heb ook niet zoveel bijzonders gedaan. Toch al met al bijna 20 foto’s om op terug te kijken, dus veel lees- en kijkplezier!

maandag 20 maart

Even op pad geweest met de fiets voor een boodschap in ‘t winkelcentrum verderop en naar het pakketpunt. Onderweg kwam ik deze mooie gans tegen die dacht dat er wat lekkers in mijn rugtas zat. Thuis een poosje op de bank gehangen waar Chaya bij kwam zitten en zo leuk net boven de deken uit keek.

dinsdag 21 maart

Een tijdje geleden de cornflakes van Jumbo eigen merk uitgeprobeerd die ik minder lekker vind dan gehoopt. En dan smaken de originele van Kellogg’s weer extra lekker! Verder weinig bijzonders gedaan, nog wel een rondje gewandeld en ook weer op de oude molenas gezeten. Prima plekkie!

donderdag 23 maart

Van dinsdag ga ik meteen door met donderdag, omdat ik woensdag geen foto’s heb gemaakt. Het pakje wat ik de dag ervoor bij het pakketpunt was gaan halen, was dus deze leuke molenmok waar ik heel blij mee ben. Verder een foto van molen ‘De Hoop’ én één van ‘Jan van Arkel’ die ik maakte tijdens een rondje met de fiets over Arkel. Tot slot mooie narcissen in een perkje, die zo lekker afsteken tegen de blauwe lucht!

vrijdag 24 maart

Vrijdagmiddag opnieuw naar Arkel gefietst en onderweg alle vier onderstaande foto’s gemaakt. Op de heenweg wilde ik een foto iets dichterbij de narcissen maken met de molen erachter, maar dat kantje is vrij steil en modderig en had geen zin in ‘n nat pak!

Onderweg kwam ik een bloeiende magnolia tegen en in Arkel trakteerde ik mezelf op deze verwenkoffie bij Lunchroom Arkel. Tot slot wéér een foto van Jan van Arkel met een regenboog erbij. Deze foto heb je trouwens hier ook al kunnen bewonderen.

zaterdag 25 maart

Weer een foto van de Nooit Volmaakt vanaf dezelfde plek. Weer overwogen om toch dat kantje af te glibberen maar durfde ‘t niet. Dan maar een iets minder mooie foto, al vind ik deze wel mooier dan die van de dag ervoor. Verder thuis wat aan het fröbelen geweest met allerlei creatieve spulletjes. Blijft leuk, ik ben sowieso met een bijzonder projectje bezig waar dit allemaal voor ‘nodig’ is.

zondag 26 maart

In het artikel van gister schreef ik al iets over ‘t bezoekje aan molen De Onvermoeide in Raamsdonksveer, dus vind ik het wat overdreven om daar ook nog een aparte post aan te wijden, dus plaats ik er hier nog wat foto’s van. Jammer van het weer, leuk om deze molen even gezien te hebben en met molenaar Jelle te kletsen! Ken ‘m nog niet zo heel lang, maar mag ‘m graag!