Of ik midden in de nieuwe week nog een weekoverzicht van de vorige ga doen? Ja, je ziet het. Het kwam er eerder niet van. Moe, onrustig, geen inspiratie, geen zin, je kent dat wel. Of niet natuurlijk. :-D Mijn kop stond er in elk geval ff niet naar, maar vandaag wel, dus dan gooien we de boel gewoon op woensdag los en online!

De weken blijven mentaal gezien wat onrustig. Dan dit, dan dat. Het lukt me niet goed en niet vaak om echt te ontspannen en ik blijf ‘n gevoel van onrust ervaren en te hoog in m’n emotie zitten naar mijn zin. Aan de andere kant denk ik dan ook “Let it be”, wat trouwens ook één van m’n favo Beatles liedjes is. Nu vlug door naar de terugblik!

maandag 27 februari

Op zich niet zoveel bijzonders gedaan. ‘s Middags op pad voor wat boodschappen, ik merk dat ik na jarenlang trouwens klant van Albert Heijn te zijn geweest, steeds meer naar Jumbo verschuif.

Ik vind het personeel daar een stuk vriendelijker en veel dingen zijn er ook een stuk goedkoper. Na nog bij Kruidvat te zijn geweest voor afwasmiddel, cranberrytabletten en wasverzachter, weer naar huis. De foto van de ‘Nooit Volmaakt’ schoot ik op de heenweg naar het winkelcentrum. Toen was het nog mooi weer!

dinsdag 28 februari

‘s Middags afspraak bij de kapper om m’n uitgroei bij te laten werken en een puntje eraf. Vind bij de kapper altijd fijn, maar omdat ik weer blaasontsteking had gekregen en daar last van had, zat ik dit keer niet echt op m’n gemak. Wel blij met het resultaat weer. Kan er nu weer tweeënhalf tot drie maandjes tegenaan.

Op de derde foto zie je Chaya die los gaat op m’n hand. Ze is doorgaans erg lief, maar kan ook érg gemeen zijn. Pakt ook graag ‘t vel op m’n hand en trekt daar dan keihard aan. Auw! Tot slot een foto van wat ik een ‘broodje Sven’ noem. Dankzij hem heb ik het namelijk helemaal ontdekt om carpaccio op een broodje te doen met wat sla en… het geheime ingrediënt… groene pestokaas. Zó lekker!

woensdag 1 maart

Ook niet zo’n lekkere dag gehad. Veel moe, mezelf moeten pushen om iets gedaan te krijgen. ‘s Middags weg geweest voor een boodschap en ‘s avonds in het donker een ritje om schilderijhaakjes te scoren bij de bouwmarkt gecombineerd met de ‘jacht’ op Venus en Jupiter die de afgelopen week heel dicht bij elkaar stonden.

Ik heb ze uiteindelijk wel gezien, maar de foto is vreselijk (de tweede). Die heb ik dus echt alleen gehouden vanwege die sterren, anders had ik ‘m zonder meer weggemikt! De foto van de molen vind ik dan een stuk toffer met het maanlicht wat zo mooi op de buitenroede valt. Alleen de maan zelf ziet er gek uit, maar je kunt niet alles hebben!

donderdag 2 maart

De laatste voorbereidingen getroffen voor de cadeautjes voor Sven, die de dag erna (3 maart) jarig was. Ik had de tekening van ‘De Hoop‘ die ik een paar maanden terug had gemaakt ingelijst in een lijst die ik zelf een whitewash behandeling heb gegeven en had nog een paar dingetjes voor hem.

De print is helaas wel iets te groot voor de lijst, dus dat moet ik nog even rechtzetten. Verder een boterhamm met jam, een foto van molen ‘De Hoop’ in Gorinchem en een krijtbordje wat ik ook helemaal in verjaardagsstijl had gemaakt met mijn krijtmarkers.

vrijdag 3 maart

Voor het eerst in lange tijd weer eens een selfie gemaakt die ik leuk genoeg vind als profielfoto. Ik ga mezelf met ‘t jaar lelijker vinden, selfies maken doe ik steeds minder. Hoeft ook niet, sommige mensen maken ze überhaupt nooit. Als ik het echt te erg ga vinden, kan ik altijd nog een foto van een molen als profielfoto gebruiken!

Begin van de middag naar Veen voor de verjaardag van Sven en ook om weer lekker wat mee te rommelen op de molen en dat ging super. In een paar uur tijd iets van 300 zakjes pannenkoekmix verwerkt, dus nog productief geweest ook, lekker hoor!

Foto’s en filmpjes maken heb ik dit keer wat minder gedaan, wel slaagde ik er min of meer in om een selfie te maken op de molenstelling. Dat heb ik al vaker geprobeerd, maar ik vind buiten een selfie maken erg moeilijk.

Deze kan dan nog wel, al zie je wel aan m’n gezicht dat ik het nogal ongemakkelijk vind. Er zit zelfs een veeg meel op m’n wang maar dat vind ik dan juist wel weer grappig. En ook nog een foto gemaakt in de molenwinkel onderin ‘De Hoop’ in Veen.

zondag 5 maart

Zaterdag geen foto’s gemaakt, dus meteen door naar zondag. Naar buiten voor een wandelingetje en ook even op de Gorkumse ‘De Hoop’ geweest al was dat van korte duur omdat de molenaar voor half vier al ging uitspannen. Ook goed. Uiteindelijk nog een rondje over de dijk gelopen en daarbij de andere foto’s gemaakt. Niet lang nadat ik weer thuis was, begon het flink te regenen, dus mijn loopje aardig goed getimed!