Ik was op de bank neergestort na een best vermoeiende dag, maar die challenge is er niet voor niks, dus gewoon volhouden! Gister was al een best intensieve dag met een fietstocht van ruim 40 km, maar omdat de zon vandaag ook weer scheen, kriebelde ‘t ondanks vermoeidheid en pijnlijke benen (iets met flink verzuurde spieren) toch weer om ook deze dag op pad te gaan.

Het werd uiteindelijk een spontaan bezoekje aan Sliedrecht. Daar was ik al even niet meer geweest. Om precies te zijn een jaar, want de laatste keer was 12 april 2022 en dat was toen ook nog samen met Bas. Ik was eigenlijk al vrij moe voor vertrek, maar ik dacht dat ‘t wel weg zou trekken als ik eenmaal op pad ging, dus hup, in de benen!

Helaas trok ‘t niet weg en werd in het begin zelfs nog erger, toch was het leuk om er opnieuw een middag uit te zijn. Gewoon wat rondlopen, in wat winkels rondstruinen, koffietje bij HEMA (je kan bij het filiaal in Sliedrecht zelfs op een terras) en ook even naar ‘t huisje waar oma is opgegroeid, waar ik altijd even wil kijken als ik in het dorp ben. En ondanks de pijn in m’n benen, toch ruim 10 km gelopen, alles bij elkaar.

Tot slot nog beland bij een restaurant genaamd Heeren van Slydregt. Ik had alleen soep met stokbrood om te voorkomen dat ‘t duur zou worden, maar eet sowieso niet zoveel, dus had er ook meer dan genoeg aan. Stiekem vond ik dat wel een beetje het hoogtepunt van de dag, eten in zo’n chique tent. 🙂