Ook vandaag weer op pad geweest. Ik had me nog zó voorgenomen om ‘t even rustig aan te doen omdat ik al twee fysiek behoorlijk intensieve dagen achter de rug heb en m’n bovenbeenspieren nog altijd niet echt hersteld zijn na afgelopen zondag. Maar ik kon ‘t toch niet laten en belandde uiteindelijk met de fiets in Sleeuwijk, om daar ‘even’ door de griend te gaan wandelen.

Dat werd dus uiteindelijk 8 km lopen door zand, blubber en ander onverhard terrein, wat dus nog veel intensiever was dan de 10 kilometer over asfalt en bakstenen die ik gister in, van en naar Sliedrecht liep.

Maar het was evengoed leuk en inspanning is goed voor een mens. de oogmigraine-aanval die ik onderweg kreeg was minder prettig, zeker omdat ik op dat moment niks bij de hand had om ervoor te nemen (medicatie), maar ach, er zijn ergere dingen.

Ik vind het zo bijzonder dat er relatief dichtbij huis zoveel mooie natuur te vinden is en dat is dan ook meteen waar ik vandaag dankbaar voor ben. En trouwens ook dat ik schattige lammetjes en Konikpaarden heb gezien!