Weer een nieuwe dag van de challenge en (gelukkig) was er ook vandaag weer het nodige om dankbaar voor te zijn. Meer dan één ‘ding’ zelfs. Om te beginnen was het opnieuw mooi weer met een stralende zon (naar het schijnt wel even de laatste echt zonnige dag voorlopig.

Ik verwachtte ‘n pakketje wat gister zoek leek te zijn, maar ondanks ‘bezorgd’ status uiteindelijk toch vandaag werd afgeleverd (opluchting!) met daarin een super leuke panterprint rugtas die ik gratis van iemand op de Weggeefgroep op Facebook had gekregen. Omdat de vrouw in Hardinxveld woont en verzenden goedkoper is dan de trein pakken, had ze aangeboden het op te sturen.

Verder stapte ik op de fiets voor een zonnig rondje door ‘t Lingebos, waar ik ondanks de vele modderplassen en vermoeidheid toch erg van genoot. Last but not least, had ik geluk omdat ik de laatste had van de haarklemmen met dierenprint van Action die ik graag wilde. Om zoiets onbenulligs kan ik dan ook gewoon heel happy zijn!