Vandaag dag vijftien. En twee keer vijftien is…. dertig!! Ik zit dus vandaag precies op de helft van m’n challenge en het goede nieuws is.. ik hou het nog steeds vol! Slecht nieuws is er overigens niet vandaag, want na een enorme kutdag, voel ik me vandaag gelukkig weer een heel stuk beter!

Dat is dan ook meteen waar ik het meest blij mee en dankbaar voor ben vandaag, een goede dag! Vorige week maandag had ik ook zo’n enorm slechte dag en toen heeft ‘t wel een paar dagen geduurd voor ik weer in orde was.

Ik had dus ingecalculeerd dat dat mogelijk nu ook weer aan de orde zou zijn. Niet als doemdenken, maar om realistisch te blijven en mezelf niet nog meer tegen te vallen. Want heel eerlijk: Ik was nogal teleurgesteld in mezelf dat ik ineens weer zo’n enorme dip had, terwijl het inmiddels al een weekje behoorlijk prima ging. Ook al kan ik er dan niks aan doen, maar als je iemand bent die de lat altijd nogal hoog legt…

Anyway, ik ben dus blij dat het beperkt is gebleven tot één dag. Nog iets anders waar ik dankbaar voor ben, was dat de post de bestelde lakzegelstempel met molen heeft bezorgd. Maanden geleden me suf gezocht naar zo’n ding, niet gevonden en pas ‘liep’ ik er gewoon tegenaan dankzij een nieuwsbrief van AliExpress. Blij mee!

Lakzegel stempel met molen