Ook vandaag was best pittig. Ik had gehoopt dat ik na gister, nu wel weer helemaal in orde zou zijn, maar dat was dus niet het geval. Ik denk dat mijn vermoeidheid ook wel een rol speelt. De afgelopen week was op alle fronten best intensief en als je dan niet echt rust neemt, trekt dat eerder een wissel op je gemoed. Raak je eerder uit balans.

Vandaag veel last gehad van stemmingswisselingen en neerslachtigheid, vaak zonder dat ik precies wist waarom, maar het is een gevoel wat als een onweersbui tussen de bergen blijft hangen. Ik zoek afleiding, maar zelfs dat werkt niet altijd. Als iets zoveel plek inneemt in je kop, is er soms simpelweg nergens anders meer ruimte voor.

Toch waren er ook vandaag wel wat dingen waar ik dankbaar voor was, je moet ‘t wel willen zien, zoals dat met zoveel dingen is. Het meest dankbaar was ik deze dag voor mensen die ogenschijnlijk zomaar uit ‘t niets vroegen hoe ‘t met me gaat.

Zo was er de manager van ‘De Beren‘ waar ik mezelf op een drankje had getrakteerd ‘om iets leuks te doen’ die vroeg hoe ‘t ging en zelfs nog naar Bas vroeg. Later kreeg ik een appje van Sander die vroeg hoe ‘t met me ging en ‘s avonds nog één van Jelle (waar ik pas nog ben geweest in Raamsdonksveer) hoe ‘t ging en of ik soms zin had om morgen mee te gaan naar een molendag. Ondanks dat ik niet kan, maakt zoiets m’n hele dag goed. Ook dat is dankbaarheid!! Last but not least was ‘t heerlijk weer!