Het is op het moment van schrijven net iets over zeven uur ‘s avonds en ik hoef niet langer meer te wachten om te bedenken waar ik nou dankbaar voor ben vandaag. En wederom… zijn dat meerdere dingen, wat an sich al iets is om dankbaar voor te zijn! Ik zeg weleens: Je hoeft niet veel te zien, om goed te kunnen kijken!

Vandaag was om te beginnen een aanzienlijk betere dag dan gisteren. Heb sowieso maar een half tabletje alprazolam geslikt, terwijl ik sinds dinsdag op 2 per dag zat en ik denk eerlijk gezegd dat ik ‘t wel bij dat halfje kan houden vandaag. Er is wat onrust, maar ‘t is goed te doen en ik voel me niet echt neerslachtig. Ik ben lekker productief bezig geweest met van alles en het zonnetje scheen heerlijk.

Daarnaast heb ik vandaag definitief bevestigd dat ik de psychotherapie waarvoor ik woensdag een kennismakingsgesprek heb gehad wil starten, aankomende week heb ik al meteen twee intake gesprekken, dus we gaan voortvarend aan de slag!

Tot slot is mijn fiets gerepareerd (de remblokken waren dwars af), verheug ik me op een fietstochtje naar Veen en Wijk en Aalburg morgen, had ik ‘n erg leuk gesprekje met m’n favoriete HEMA-medewerker (Daniëlle), kon ik zonder jas naar buiten (wel met een shirtje onder m’n hoodie) en scoorde ik bij de Wibra een toffe sleutelhanger met panterprint voor ‘n euro, die perfect bij m’n favoriete (zandkleurige) rugtas past.