De afgelopen dagen kom ik zó afgepeigerd thuis dat ik me er amper toe kan zetten om aan m’n blog te werken, sowieso omdat er ook telkens nog ‘n waslijst aan andere dingen is die óók nog moeten gebeuren. Maar het is inmiddels al woensdag en als ik vandaag dat weekoverzicht niet meer schrijf, hoeft ‘t echt niet meer!

Onder het mom ‘beter laat dan nooit’, vandaag dus een terugblik op vorige week, met onder meer een nieuwe boek, Chaya, lentebloemen, molens (het zou eens niet) en op pad met de fiets. Enjoy!

maandag 27 maart

Maandag was een rotdag, maar desondanks toch geprobeerd er toch maar wat van te maken. Op de foto’s zie je molen ‘De Hoop’ hier in Gorinchem met een bui erboven en daarnaast een bakkie koffie van Espressobar Hugo. Ik ga altijd het liefst naar de HEMA als ik koffie buiten de deur drink, maar soms vind ik ‘t ook leuk om eens ergens anders koffie te drinken. Love the latte art!

dinsdag 28 maart

‘s Nachts niet kunnen slapen dus dan maar eruit, anijsmelk gemaakt en weer ‘n stukje gelezen in m’n nieuwe boek. Verder Chaya die in ‘n nogal wilde bui was, molen ‘Nooit Volmaakt’ vanachter een bak vrolijk gekleurde viooltjes en eveneens vrolijk gekleurde narcissen bij mij in huis.

woensdag 29 maart

Dat je je computer aan zet en er spontaan een molen in beeld verschijnt (ik heb elke dag een random wallpaper, dus dat is geen bewuste keuze geweest). ‘s Middags op de fiets weg geweest voor een rondje over Woudrichem en de molens bij Uppel. De overige drie foto’s maakte ik allemaal onderweg.

donderdag 30 maart

Ik weet even niet meer wat ik donderdag heb gedaan. ‘s Avonds ben ik in elk geval nog even met de fiets op pad geweest waarbij ik de foto van de Lingehaven maakte en niet veel later die van molen ‘De Hoop’ met roze wolken.

vrijdag 31 maart

Een selfie met een trui die ik al maanden had, maar volgens mij niet eerder gedragen, werd onderhand tijd! Verder chocolademelk met slagroom in een paasmok bij HEMA, een mooie haarklem (ik heb die dingen onlangs helemaal ontdekt) en Chaya die heel goed past bij de rol panterprint inpakpapier waar ze bovenop zit!

zondag 2 april

Zondag maakte ik een lange fietstocht en héél veel foto’s. Bedoeling is om daar nog een apart artikel aan te wijden, als ik dat nog ergens tussen de eindeloze stroom aan dertig dagen challenge posts kan proppen. :-D Hier alvast een voorproefje. Alle foto’s zijn onderweg gemaakt.