Laat ik nu bij uitzondering het weekoverzicht maar weer eens gewoon op een zondag schrijven. Sowieso blijft het aantal artikelen wat ik nog wil schrijven ook maar groeien, dus wil ik niet dan ook nog eens in de knoei komen met ‘t ergens nog tussen moeten frommelen van een weekoverzicht. 🙂

De afgelopen week was mentaal gezien weer wat onrustiger dan die ervoor. Ik dacht echt dat het nu wel over en uit was met die wisselende stemmingen, angsten en al ‘t andere wat me soms naar de keel grijpt. Toch probeer ik het nu maar te zien als ‘laat het maar gebeuren’ en mezelf niet al te veel te verwijten. Ik doe dit niet bewust!

maandag 10 april

Eind van de ochtend met de pont overgestoken naar Woudrichem, waar m’n moeder me ophaalde. Bij uitzondering eens geen hoodie maar een bloesje uit de kast gepakt en m’n haar vastgezet met een haarklem. Vóór de geplande paasbrunch zijn we nog bij het Duyls Bos gaan kijken, waar ik wat foto’s maakte en ook een kaarsje brandde.

De lammetjes waren ook schattig (en niet schuw!) en ik werd enorm blij toen we ook nog even bij de Noordeveldse molen zijn gaan kijken die een stukje verderop staat, en op deze dag ook draaide. Ben zelfs bovenin geweest. Heerlijk! De paasbrunch was lekker, ‘s avonds probeerde ik het drankje wat ik ‘n paar dagen eerder bij HEMA kocht.

dinsdag 11 april

Dinsdag was een heel beroerde dag. Veel plat gelegen, me enorm ellendig gevoeld. ‘s Middags had ik m’n vaste afspraak bij de huisarts en heb tijdelijk alprazolam, voor een weekje ongeveer. Het werkt wel minder goed dan afgelopen zomer, heb ik al gemerkt.

‘s Avonds ben ik met Sander nog een rondje over de wal gelopen, waarbij ik voor het eerst van m’n leven een foto van een vuilnisbak maakte. Maar deze schijnt te praten (nu alleen even niet), er komt sowieso een plaatje op die ‘bedankt’ zegt als je er iets in gegooid hebt. Mag wat kosten…

Intelligente vuilnisbak

donderdag 13 april

Woensdag maakte ik geen foto’s, had wel eind van de middag kennismakingsgesprek bij de psychotherapeut waar ik in behandeling ga. Mogelijk schrijf ik daar ook nog wel een keer iets over. Het hoe en waarom zeg maar in grote lijnen. Donderdag vrij weinig bijzonders gedaan, maar had wel best een goede dag weer, wat extra fijn was, omdat het sinds de donderdag ervoor dus al niet zo lekker ging…

vrijdag 14 april

Pasen was inmiddels alweer even voorbij, maar ik had dit lekkere chocolade paasei wat ik van m’n moeder had gekregen, nog niet op de foto gezet. Dus beter laat dan nooit. Verder een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ die ik maakte tijdens een kort ritje op de fiets om de nieuwe remblokken (de oude waren dwars af) alvast ff in te rijden voordat ik zaterdag aan een aanzienlijk langer ritje zou beginnen.

zaterdag 15 april

Ik liep al een paar weken rond om tijdens de afwezigheid van mijn maatje Sven, toch een keer langs de molen in Veen te fietsen, maar het weer was er elke keer niet naar en toen ik afgelopen week zag dat het deze zaterdag 15ºC met zon zou worden, wist ik dat dát de dag werd. Ik wil hier dus ook nog een aparte post over schrijven, daar heb ik de mooiste foto’s voor bewaard, hier alsnog een selectie. Het was een mooie dag, maar wel één die onverwachts toch ook wel de nodige emotie losmaakte.