Na alle (dertig) challenge-artikelen, is ‘t ook wel weer eens leuk om weer ‘n heel ander artikel te schrijven, vandaag het weekoverzicht dus en ook weer ‘ns netjes op zondag. De afgelopen week heb ik overigens zó veel foto’s gemaakt tijdens ritjes op de fiets, dat ik die ook weer voor afzonderlijke artikelen wil bewaren. De lijst met ‘to do’s’ voor mijn blog blijft zodoende dus maar groeien. :-)

Het aantal foto’s wat overbleef is niet al te groot, dus wordt het geen heel uitgebreid weekoverzicht. Wat op zich niet erg is, want ik heb het deze dag al druk genoeg met andere dingen. Ik had eigenlijk zelfs nog een eindje willen fietsen, maar ben daar niet eens aan toe gekomen en het zonnetje liet zich ook niet al te lang zien helaas…

maandag 17 april

De dag begon met verse aardbeien halen op de markt en ‘s middags had ik ‘t eerste intake gesprek bij de psychotherapeut waar ik in behandeling wil. Dat liep een beetje gek, want al binnen 10 minuten gaf hij aan dat hij me vanwege ‘n soort privacykwestie mogelijk toch niet kon behandelen wat nogal hard op m’n dak viel.

Gelukkig kwam het goed en ga ik daar alsnog in therapie! Om het te ‘vieren’, nodigde ik Sander ‘s avonds uit voor een drankje bij De Beren. Hieronder een foto van Chaya met een nieuw speeltje en de Lingehaven met een dramatische lucht erboven.

dinsdag 18 april

Dinsdag dus op hernieuwd intake gesprek en hieronder zie je een foto van de gang waar ik stond te wachten tot ik naar binnen kon. Niet de meest mooie of bijzondere foto, maar omdat ik geen ander materiaal heb van deze dag post ik ‘m toch.

Gangetje…

woensdag 19 april

‘s Middags op pad geweest voor een fietstochtje door Werkendam en de Biesbosch met als bonus een bezoekje aan de Vervoorne molen. Daarover volgt sowieso nog een apart artikel. Hieronder een foto met zicht op de Merwede vanuit Werkendam en een selfie die ik maakte in de Biesbosch.

donderdag 20 april

Donderdag eind van de ochtend voor mijn tweede intake gesprek, de rest van de dag niet zoveel bijzonders gedaan. Paar boodschapjes, wandelingetje. Ik ben ook voor het eerst in lange tijd weer eens bij ‘De Buurvrouw‘ geweest, waar ik onder andere deze twee leuke speldjes kocht voor op m’n favoriete rugtas.

vrijdag 21 april

Vrijdag een nogal spontane en vrij lange (55 km) fietstocht gereden door de Betuwe. Was een heel mooie route en je raadt het vast al: ook dáár ga ik nog een apart artikel aan wijden. Maar hier alvast een voorproefje. Op de foto’s zie je een bakkie koffie bij Theetuin De Fruithoeve (Enspijk), mooie bloesem, lammetjes, een selfie in Rhenoy, een prachtig pand in Leerdam m’n fiets op een leuk weggetje.

zaterdag 22 april

Zaterdag onverwachts ‘s middags een paar uur rondjes gelopen door de binnenstad, op zoek naar de kat van Sander die sinds donderdagavond vermist was. De foto met al het groen maakte ik onderweg. Gelukkig is de kat inmiddels terecht! Op de tweede foto een bloesemtak die ik ergens gebietst (lees: geplukt) had, omdat ik onlangs heb ontdekt dat je dus heel makkelijk en snel droogbloemen kunt maken in de magnetron!

zondag 23 april

De hele dag druk in de weer geweest met allerlei ‘binnen-projectjes’, onder meer de foto’s van vrijdag uitzoeken, dat was nog best een klus! Van eten kwam niet zo veel tussendoor, dus werkte ik een stukje kaas naar binnen die m’n moeder pas voor me mee had gebracht. De combinatie van mijn achternaam én m’n favoriete molen op één stuk papier vind ik nog altijd leuk!

Kaas van m’n naamgenoot