Ondanks dat ik de laatste tijd moeite heb om de dagen door te komen omdat het nog altijd niet goed gaat, kijk je dan na zo’n week terug en denk je: Verrek, er is uiteindelijk toch weer ‘n week voorbij. Helaas weer een moeilijke, maar ik blijf mezelf voorhouden dat er écht betere tijden aan komen. ‘This too shall pass’.

De afgelopen week ook niet zo heel veel foto’s gemaakt, al moet ik zeggen dat het er toch meer zijn dan ik had verwacht. Ik probeer momenteel elke dag minimaal een half uur te wandelen, kreeg een leuk cadeautje, zaterdag was er Havendag en gister was ik in Andel voor een Moederdag-bezoekje.

woensdag 10 mei

Woensdag had ik een opvallend goede ochtend en dan word ik meteen heel actief en wil ik van alles ondernemen. Deze ochtend pakte ik een klus aan die al lang op m’n ‘to do lijst’ stond, namelijk ál mijn broeken passen en kijken of er wat weg kon.

Omdat ik de laatste tijd aardig aan het afvallen ben (niet eens omdat ik daar hard mijn best voor doe maar omdat ik geen eetlust meer heb), durfde ik ‘t wel aan. Conclusie: Alle broeken passen weer en er zijn er zelfs een hoop te groot. Goed gevoel over dus!

Wanneer je oude broek weer past

donderdag 11 mei

Donderdagavond had ik opeens de behoefte om ‘n poosje op de oude molenas van ‘De Hoop’ te gaan zitten en toen viel het me op dat er wel een bijzonder mooie lucht te zien was met felle kleuren. Ik ging ook pas naar huis toen het echt al aardig donker begon te worden, getuige de derde foto.

vrijdag 12 mei

Vrijdag ontving ik ontzettend leuke post. Wim, een molenaar die ik via Facebook ken, stuurde me deze bijzonder leuke paraplu waar ik enorm blij mee ben. Chaya kwam er ook meteen onder liggen. Verder wéér een foto van ‘De Hoop’ die ik maakte voordat die donkere lucht op kwam zetten die je op de foto erna ziet en waar ik trouwens ook een aparte post over heb geschreven met meer foto’s.

zaterdag 13 mei

Ondanks dat ik weer een heel slechte dag had, ben ik eind van de middag toch nog even bij de Open Havendag gaan kijken die op deze dag in de stad werd gehouden. Normaal gesproken vind ik dat een leuk evenement, maar ik zat gewoon té slecht in m’n vel en wilde ook vrij snel alweer naar huis. Wel een superstroopwafel gekocht en daarna nog ‘n rondje over de wal, omdat wandelen goed schijnt te zijn voor je hoofd.

Op de laatste foto zie je Chaya met het verjaardagskaartje wat mijn moeder stuurde. Deze foto staat ook in de post over haar eerste verjaardag, maar ik vond het wel leuk om ‘m ook nog even hier te plaatsen tussen de rest.

zondag 14 mei

Voor Moederdag naar Andel geweest. Omdat ik me ook toen erg ellendig voelde en ik dan gewoon even iets wil doen, zijn we een stukje gaan wandelen over de dijk. Ik zag ‘kabouterhuisjes’ in een paar bomen en maakte twee foto’s aan de Maas. Die wat van elkaar weg hebben, maar toch vind ik dat ze allebei wel een plekje verdienen. Tot slot zie je de stenen jeneverfles met ‘n molen erop die ik heb gekregen en die ik een mooi plekje heb gegeven in de keuken.