Ik ben iemand die best lang met spullen doet. Zo ook met geurtjes, parfums, wat je ‘t ook wilt noemen. Maar die dingen zijn helaas ook niet eeuwig houdbaar en wanneer je merkt dat er meer alcoholdamp vanaf komt dan een lekker geurtje, weet je dat het onderhand wel tijd wordt voor iets nieuws.

En zo was het dat ik bij een struintocht in de Hema app, op zoek naar iets anders, spontaan een geurtje tegenkwam wat me aansprak en eigenlijk vooral door de naam. ‘Happy Me’. Nou, dat kan ik wel gebruiken! Een paar dagen later in de winkel gaan kijken om aan het bewuste geurtje te snuffelen, maar hij was helaas niet voorradig. Wél een paar andere ‘smaakjes’ uit dezelfde parfumlijn, die ook wel érg lekker roken.

Ik kon uiteindelijk niet kiezen en heb ze allebei gekocht, ook met een leuke korting, als ik me niet vergis, liep er iets van een actie op dat moment, maar het kan ook zijn dat ik een voucher heb gebruikt. Dus blij naar huis met twee geurtjes, die overigens zonder extra korting ook nog zeer betaalbaar zijn.

Toch bleef ik benieuwd naar die ‘Happy Me’, maar online bestellen op de gok dat ik het niet lekker zou vinden ruiken, durfde ik niet aan. Gelukkig werd de voorraad in de winkel binnen een paar weken alweer aangevuld en ben ik weer gaan kijken of ik ‘m kon vinden. En ik had geluk deze keer. Het geurtje rook lekker, echt ‘happy’. Die ging dus ook mee naar huis. Weer met korting trouwens, want dit keer had ik 15% korting dankzij een actie die ik op Facebook had gezien. Nice!

Uiteindelijk ben ik zelfs nog voor het vierde geurtje in de lijn gezwicht en heb ik nu dus de complete ‘collectie’. Ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en ondanks dat het een eau de toilette is, vind ik dat de geur bijzonder lang blijft hangen, wat vaak juist niet het geval is bij goedkopere geuren. Ze zijn te koop voor € 9 per stuk en behalve de flesjes zelf, vind ik de verpakking er ook heel leuk uitzien. Echt Hema!

Heb jij weleens een geurtje van Hema geprobeerd?