De laatste tijd heb ik weer een aantal linkjes verzameld die ik graag met je deel. Ik heb overigens het idee opgevat om ze nu meer op rubriek in te delen dan gewoon dwars door elkaar, misschien dat dat voor de lezer (jij dus!) praktischer is? Om het geheel een beetje op te leuken, heb ik ook meteen een nieuwe stijl bedacht voor deze artikelen. iets meer werk, maar ik denk wel dat het er tof uitziet.

Eten

Peren uit de airfryer

Ik doe niet veel met recepten, maar zo nu en dan kom ik iets tegen waar ik erg enthousiast van word. Zo heb ik inmiddels dit recept voor peren uit de airfryer uitgeprobeerd en ik kan het echt iedereen aanraden!

Meer airfryer recepten

Als je dacht dat je zo’n ding alleen kunt gebruiken voor het bakken van friet en snacks, dan heb je het mis. Hier nog meer inspiratie wat je erin kunt maken!

Pumpkin spiced latte

Het ultieme herfstdrankje wat mij betreft! Ik vind het heerlijk! En je kunt het dus ook zelf maken. Er zijn overigens tal van recepten hiervoor te vinden, maar ik kwam deze onlangs tegen en deel het graag met je.

banaan, havermout & kaneel smoothie

Op de één of andere manier maak ik alleen smoothies in voorjaar en zomer, maar je kunt er natuurlijk alle kanten mee op. Deze met banaan, havermout en kaneel klinkt lekker en ook wel een beetje herfstig!

Shoppen

Geurtje van HEMA

Ik kocht onlangs dit geurtje van HEMA en ben er heel enthousiast over! Er zijn in totaal vier verschillende geuren van deze lijn en je hebt er al één voor maar € 9!

Kreukvrij spray van Action

Ik heb dus een hekel aan strijken. Gelukkig hoeft het niet vaak, maar als ik foto’s maak voor mijn Vinted pagina moet ik er wel aan geloven en ook als ik blouses heb gedragen. Deze kreukvrij spray lijkt me ideaal!

Upcycling by Zeeman

Plastic tassen zijn inmiddels een no-go en budgetketen Zeeman verkoopt al jaren opvouwbare tasjes die je ook weer kunt inleveren in één van de winkels wanneer je je tasje versleten hebt.

En van dat afval, hebben ze nu weer andere tassen gemaakt die je kunt bestellen op de webshop. Duurzame oplossing en ook nog eens heel leuk! Ik heb er ook één besteld!

Fotografie

Gratis Lightroom presets

Een setje van tien matte presets die je kunt gebruiken in Adobe Lightroom. Helemaal gratis! Zelf hou ik heel erg van deze stijl!

Herfst fotografie

Een lijstje met 8 dingen die je in de herfst kunt fotograferen. Van mooie paddenstoelen tot mist, of van die prachtige zonneharpen.

Dieren

Hebben dieren besef van tijd?

Je kent het vast wel: Het is rond een bepaalde tijd op de dag en je kat of hond begint te zeuren om eten. Maar hebben dieren ook écht besef van tijd?

Kattenkop (en schotel)

Als je een echt kattenmens bent, kan dit setje van kop-en-schotel natuurlijk niet ontbreken in je huis!

Tech tips

10 tips voor Google Foto’s

Zelf ben ik echt fan van de Google Foto’s app en gebruik ‘m al jaren om mijn complete foto-collectie in te huisvesten zonder dat het alle ruimte op mijn telefoon opslokt. Nu moet ik zeggen dat ik alle acht tips zelf al kende, maar jij misschien nog niet!

Sneller typen

Iedereen typt weer anders op zijn of haar telefoon, maar wat tips om sneller én ook gemakkelijker te typen op het toetsenbord van je mobiel zijn altijd handig, lijkt me!

Handig

Loop jij toeslagen mis?

Ik heb zelf het idee dat ik wel aardig op de hoogte ben van eventuele toeslagen waar ik recht op heb en die ook ontvang, maar veel mensen blijken daar dus helemaal geen erg in te hebben.

Langer plezier van kaarsen

Ik brand momenteel zo ongeveer een hele zak waxinelichtjes per week op en ook de nodige geurkaarsen. Op dit linkje wat tips hoe je langer plezier hebt van je kaarsen!

Heb jij onlangs nog een leuke website gespot?