Het laatste weekoverzicht wat ik schreef, was die van week 20. Inmiddels alweer 20 weken verder, had ik vandaag het idee om misschien toch maar weer ‘ns te proberen iets met mijn blog te gaan doen.

Over hoe ik de tussenliggende weken heb beleefd wil ik ook schrijven, maar dat komt in een andere post, waar ik op dit moment echt wat te moe voor ben. Een ouderwets weekoverzicht op zondag leek me een goed uitgangspunt om een poging te doen, in elk geval het bloggen weer een beetje op te pakken. Enjoy…

maandag 2 oktober

Maandenlang heb ik niets verkocht op Vinted, waar ik eigenlijk wel blij mee was, want ik was simpelweg niet in staat om ze weg te brengen. Inmiddels gaat dat iets beter en werd ik ook gelijk op de proef gesteld omdat ik meerdere dingen in één dag verkocht. Inmiddels is alles gepost en ook al bezorgd. Ook weer geregeld…

Vinted pakketjes

dinsdag 3 oktober

Nu het herfst is, brand ik weer wat vaker kaarsjes en drink ik ook weer vaker thee. Ik heb nog anderhalf pak detoxthee liggen, dus die voorraad eerst maar eens op zien te maken. Verder een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’ hier in Gorinchem en nogmaals een beker thee met daarnaast een leuk kaartje wat die middag op de deurmat viel.

woensdag 4 oktober

Dierendag, dus even geprobeerd een leuke foto van Chaya te maken. Ik had sowieso best een redelijke dag en ben zelfs even naar het Gorcums Museum geweest om een tentoonstelling met allerlei miniaturen te bezoeken. Verder kreeg ik wéér een kaartje, had ik wat lekkers voor m’n kleine bouwvakker, maakte ik pompoensoep (m’n eerste poging tot koken in maanden) en stak ik de nodige kaarsen aan.

donderdag 5 oktober

Die pompoensoep was nogal een pan vol, dus voor meerdere dagen eten. Dit keer had ik er een zoute pretzel bij, die ik de dag ervoor bij Lidl had gehaald. Die vind ik zó lekker! De soep zelf is trouwens ook goed gelukt. Om te voorkomen dat ik 5 of 6 dagen soep moest eten, heb ik de rest maar ingevroren, het moet wel lekker blijven…

Soep met een pretzel

vrijdag 6 oktober

Mijn favoriete oordopjes waren kapot en omdat het al een wat ouder model was, niet meer te koop. Gelukkig vond ik ze nieuw op Vinted voor een fractie van de prijs, ben er erg blij mee. Verder dronk ik een pumpkin spice latte bij De IJsfee in de stad, zette ik Chaya op de foto die op de uitkijk zat naast haar Egyptische vriend en had ik bij AH een ‘overblijvers‘ pakket waar onder meer deze kleurrijke donut in zat.

zaterdag 7 oktober

Weer een kaartje gekregen, dit keer van Sven. Verder sinds lange tijd weer eens een selfie gemaakt. ‘s Middags voor wat kleine boodschapjes de stad in en van de nood een deugd gemaakt en bij HEMA koffie gedronken waar ze een actie hadden met een warme stroopwafel erbij. Die kon ik niet weerstaan. Tot slot een foto van molen ‘Nooit Volmaakt’, waarbij ik op de terugweg een poosje op een bankje heb gezeten.

Voor vandaag (zondag) nog geen foto’s, dus hier blijft het even bij voor deze week. Best onwennig om na zoveel tijd weer een weekoverzicht in elkaar te zetten, maar omdat het niet al te veel foto’s zijn en ik ook geen lappen tekst hoef te schrijven, is dat vrij laagdrempelig en niet te belastend voor mijn hoofd. Hopelijk tot snel weer.