Nu ik vorige week weer gestart ben met het schrijven van het weekoverzicht, wil ik proberen dat ook gewoon weer te blijven doen. Ik heb deze week zelfs nog drie extra artikelen geplaatst, dus ben qua bloggen ook goed bezig, al zeg ik het zelf.

Foto’s maken doe ik nog steeds niet echt veel. Ik kom wel meer buiten, maar vooral voor een boodschap of zo. Het echte ‘ik heb zin om mooie foto’s te maken’ gevoel is er nog niet, maar ik hoop dat dat vanzelf weer terug komt.

De afgelopen week is relatief rustig verlopen, vandaag is eigenlijk wel de slechtste dag van de hele week. Ik voel me hangerig, heb al dagen last van hoofdpijn en werd voor de derde keer op rij weer met een rotgevoel wakker. Bij vlagen voel ik me erg onrustig en naar, maar het is anderzijds ook weer peanuts vergeleken met waar ik de afgelopen maanden doorheen ben gegaan. Ik probeer vooral daarnaar te kijken.

maandag 9 oktober

‘s Middags bezig geweest met wat noodzakelijke klusjes in huis, zoals stofzuigen en de badkamer doen. Mijn energieniveau is ook nog altijd wat aan de lage kant en met dit soort dingen merk ik ook dat ik ook best snel moe word.

Dan heb je het als kat wat beter voor elkaar, lekker vanaf de bank toekijken hoe het vrouwtje aan het poetsen is. Leuk was dat ik via iemand op de weggeefhoek een stapeltje zelf gebakken pannenkoeken op mocht halen. Daar heb ik uiteindelijk twee dagen van gegeten. Mooi meegenomen!

dinsdag 10 oktober

Dinsdag aan het prutsen geweest met waxzegelstempels maken in een vormpje. Dat is nog lastiger dan gedacht, maar ik weet inmiddels een beetje hoe ik het moet doen. Verder een zeer spontane ingeving om met de pont naar Werkendam te gaan. Ik wilde heel graag die limited edition Takkie paraplu die je nu met een voucher bij HEMA kan krijgen, maar die hadden ze in Gorinchem niet meer, maar in Werkendam wel!

Voordat ik goed en wel kon bedenken of ik dat aandurfde (de stad uit vind ik nog altijd erg lastig), ben ik gegaan. Het viel inderdaad wat tegen, ik raakte binnen no-time weer onrustig, overprikkeld en moe, maar kwam wel thuis met een geweldig leuke paraplu, dus dat was het dan ook wel waard.

woensdag 11 oktober

Dinsdag waren er twee enorme dozen bezorgd waar ik als het goed is, aankomende week iets over ga schrijven. Niet over de dozen zelf, maar over de inhoud. Ik hou het graag nog even spannend, maar het is in elk geval iets wat al een tijd lang hoog op mijn verlanglijstje stond en waar ik heel blij mee ben!

De pakketbezorger had zich er overigens wat gemakkelijk vanaf gemaakt en gaf deze 15 kilo wegende dozen van pakweg één bij één meter, gewoon vanuit zijn bestelbus aan. En dat terwijl ik al last van m’n rug had. Maar dat gaat ook wel weer over.

Enorme dozen

donderdag 12 oktober

Donderdag kwam m’n moeder weer eens langs en zijn we bezig geweest om hetgeen er in die enorme dozen zat, uit te pakken en te installeren. Chaya ging even kijken of ze wel echt leeg waren en kon tot mijn verbazing zelf in en uit deze XL doos springen!

Verder ben ik ‘s avonds even op de fiets gesprongen om de geweldige kattenkaarsen die je op de tweede foto ziet op te halen. Die kreeg ik van iemand die dit zelf maakt.  Ook weer via Facebook. Ik ga vanaf nu ook kaarsvet voor hem sparen.

Ik kreeg zelfs twee van die katten, maar één heb ik apart gehouden voor Sven en die staat daarom niet op de foto. Eén van die pootjes geef ik aan m’n moeder. Ik vind ze echt supermooi! Tot slot genoot ik weer van mijn wekelijkse biefstukje.

vrijdag 13 oktober

Gelukkig geen ongeluksdag. Het enige wat mis ging, was dat ik bij het afrekenen van een pak melk bij de Spar bij de zelfscankassa de sticker met afprijs-barcode over het hoofd had gezien, maar daar ben ik nog mee terug geweest en dat is netjes opgelost. Verder was het een best rustige dag en dat op zich is al ‘geluk’ voor mij inmiddels.

Slaapkopje

zaterdag 14 oktober

Ondanks dat ik ‘s morgens wat opstartproblemen had en me ook erg onrustig voelde, wel een heel fijne middag gehad want Sven kwam langs en die had ik inmiddels een maand niet meer gezien! Ik ben met hem mee geweest om wat bestellingen van de molen in Veen rond te brengen in een aantal wijken in Gorinchem, daarna hebben we lekker gegeten bij de Mac en is hij nog een poosje bij mij thuis geweest.

De foto van molen Nooit Volmaakt maakte ik begin van de middag, toen ik nog even de stad in moest om wat potjes in de glasbak te gooien en voor een boodschap. Ook de selfie maakte ik rond die tijd. De foto samen met Sven maakte ik toen we net de McDonald’s uit waren gelopen.

zondag 15 oktober

Zoals ik in de intro al schreef, voel ik me mentaal en fysiek niet geweldig vandaag, loop de hele dag ook al rond in een joggingbroek en hoodie en vind het wel prima. Ik probeer af en toe een stukje van een film te kijken waar ik vanmorgen aan begonnen ben (Paddington 2, wel een leuke als je van dit soort films houdt) en dus nu even aan mijn blog werken.

Sven had gister brood van Bakkerij Hardeman voor me meegebracht (waar hij zelf het meel voor maalt) en mijn avondeten bestond uit tomatensoep en wat geroosterd brood. De derde foto is er één van Chaya, maar dan met een andere achtergrond, wat ik gedaan heb met de PhotoRoom app.